Jump to content

Пръскалки на предното стъкла


EXPLOSIVE

Recommended Posts

Едната пръскалка отказа да пръска (от към шофьорската страна) и сега не знам как да стигна до маркучите и за да видя дали не е прекъснато нещо. Ако има някой снимков материал да дава че у тая мизерия е гадно само с една прискалка :birthday:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом не ти пръска тази пред шофьора, то по-вероятно да е запушена отколкото да се е откачил маркуча. Пробвай с тънка игла, карфица или телче от телена четка да почистиш дюзите. Изхождам от факта, че при мен маркуча минава през шофьорската и после отива при пасажерската пръскалка, т.е. ако ако е прекъснат маркуча до първата, то няма как да стига и до втората.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен сякаш е обратното, тъй като самото казанче е от страната на пасажера и ако не се лъжа първо от там минаваше. Свалях тая пластмаса скоро - не е трудно, но трябва да се свалят чистачките. Те лесно се свалят, ама после докато ги напаснах както трябва да са видях малко повече зор. Просто трябва да се развият гайките на 2те чистачки и да се понапъне пластмасата под тях - веднага ще видиш маркучите, които стигат до пръскалките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...