Jump to content

100 000 тираж за настоящото Audi A4 Cabriolet


Recommended Posts

http://www.autopress-bg.com/index.php?cat=3&sub=684

Само три години след представянето си на пазара, настоящото поколение на модификацията А4 Cabriolet на Audi достигна производствената граница от 100 000 единици. Предходното поколение на автомобила, което се превърна в класика, беше произвеждано в продължение на повече от 9 години. Явно е това, че А4 Cabriolet е всичко друго, но не и обикновена кола. Поредното доказателство за това беше демонстрирано по време изложението във Франкфурт, където се състоя световната премиера на новата генерация на модела.

“А4 Cabriolet без никакво съмнение е най-емоционалния представител на нашата моделна гама”, споделя Марк Тиел, проектов мениджър на Audi. “Динамичният дизайн, високите технологии и богатото стандартно оборудване правят колата предпочитана от клиентите”, добавя той.

Общото производство на двете поколения Audi A4 Cabriolet достигна ниво от 171 354 автомобила. Около 80% от тях са били реализирани на трите основни пазара на германската компания. Това са Съединените Американски Щати, Германия и Великобритания, въпреки, че последният не е известен с дълги слънчеви периоди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Британските потребители просто много тачат кабриолетите. Нямат вечно слънце, ама си обичат кабриото. Не ги съдя - и аз бих карал такова кабрио, като това в статията, с кеф! :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...