Jump to content

Magnus

Members
  • Мнения

    2154
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Magnus

  1. Към колата вече вървят 4 нови зимни гуми, а цената е 13 600. Лееееееееко спешно е.
  2. Джипът е в перфектно състояние и като външна визия, и под капака, и като салон. Кара се и в момента по 100-на км. на ден, без оплаквания. Напълно обслужен автомобил, който иска от теб само да седнеш, да налееш нафта и да караш, след което - пак и пак. От време на време - масло и накладки : ) Редовно поддържан джип, закупен лично от мен като нов внос през март 2010 г и каран само лично от мен до ден днешен, всеки ден. Каско и ГО до 03. 12. Регулируема в няколко посоки шофьорска седалка, регулируем волан, задна чистачка - всичко е в изправност. Автоматикът превключва като часовник, без да усещаш. Стереото е MP3 Pioneer с допълнителен AUX-вход. Тераканът е може би най-непретенциозният и най-евтиният за поддръжка (доказвам със сервизни фактури) джип, правен през последните 10 години. Отплаща се със завиден вървеж, безаварийност, возия, стойка и усещане. Който ме помни от едно време във форума, знае, как си поддържах аудитата. Е, и Теракана си го поддържам по същия начин. Цена при продажба: 14 990 лв. За контакти: 0988819271. Не е импулсен, а е "bob" ЛС също върши работа. MAGNUS
  3. Верно ли, бате? Ама айде по-добре да си седя тъп, викам аз и да не си виждам грешките, да не ми стане гадно...
  4. Бате... 90 PS са си 90 PS. Новият дебитомер просто си ти ги е върнал и ти се струва, че яко е тръгнала колата. А тя просто преди това явно е била съвсем спряла, бедни ми Гълъбе! Искаш ли уекинко и с мен да се дръпнеш? Ама аз вече не съм с В4-ката... Но аз и с нея като бях, пак те отнасях на бул. Рожен
  5. Shell. V-Power Diesel и каляската полита. Зареждам само и единствено там. Без изключения
  6. И аз съм с мотора на Гълъбофф, само дето не е автоматик. Ами, как да ти кажа... Толкова не искам да си продам количката, че сега, когато си купувам по-голяма и по-мощна (пак дизелова и пак Ауди), ще си я дам на жената да си я кара и така ще имаме две Аудита в семейството. Отличен, отличен мотор е този 1Z, дума да няма - взимай си такава кола и се кефи! Чак сега ти видях горния пост. Ами, аз мойта мислех за около 5500 лв. да я дам, преди да реша да я дам на жената. Така че, ако не е нов внос, за тия пари нещо доста читавко можеш да си вземеш. Е, без климатроник, примерно, но доколкото разбирам, ти и не търсиш с екстри, така че - оглеждай се и успех!
  7. Хихихихи. Специално за теб - извън хранилката.
  8. Спамери такива... Аз пък не бера ядове с колата, да не чуе дявола.
  9. THE DIESEL POWER, ПРИЯТЕЛИ И СЪСЕДИ!!!
  10. Аз също гласувах за вариант 3. Да не прекаляваме с подправките, все пак!
  11. Magnus

    Обновяване

    Първият вариант ми изглежда най-смислен: така спамът в "Сервизи/Ремонти" ще е намалее в пъти. Знаете, какво имам предвид: едни и същи теми всяка седмица. Затова и не влизам вече там. Още едно мнение: направете името на подфорума "Ремонти/Сервизи". По-интуитивно е.
  12. И при мен стана така, Косар. И трябва да кажа, че всичко си е късмет.
  13. Приятел, на мен с V-Power Diesel ми дава 5 л. при същата натовареност.
  14. Magnus

    СКРИТИЧ ФОРУМ

    Страшно прилича! Направо са като две капки вода. Даже има и очилца!
  15. Magnus

    СКРИТИЧ ФОРУМ

    Не ви ли е срам, мазници? Не ви ли е срам да ходите по гайдата на господаря си, вместо да покажете, че имате глава на раменете си? Не мислите ли, че вместо да изпълнявате тъпите му заповеди да идвате да се празните тук, можете спокойно да вземете да поработите за своята нова радост в живота - новото си форумче? Наместо да плюете по хората, които ви дадоха възможност да се запознаете и да си организирате Райска градина, вземете се потрудете, направете нещо позитивно за новото си начинание, без да кендзате повече тук! EDIT: Галя, не се отнасяше за теб - писали сме едновременно.
  16. Magnus

    СКРИТИЧ ФОРУМ

    Писна ми от мишоци, честно! Нали си направихте густото, нали си спретнахте форумче, нали то е по-добро, по-възвишено и по-чисто, нали там ви е хубаво? Защо идвайки тук, а аз нямам нищо против това ви идване - харесвам повечето от вас като единици, забивате допълнителни клинове? Гадно ви е да пишете цели 5 човека от 100 регистрирани и искате да дръпнете членска маса чрез интриги ли? Презирам такива действия! Призовавам ви да престанете да правите свинщини! Ако ви е останало поне нещо като любов към хората от Ауди-обществото, които искате да зарибите, недейте се мъчи да убивате това общество, за да пирувате от тялото му! Няма да успеете, само пяна ще излиза от устите ви от напразното усилие. Не проповядвайте псевдочистотата си тук, или го правете доблестно, а не с дребни лицемерни нападчици! Защо ме предизвиквате, лицемери?! Защо искате да се покажете, защо искате да свалите маската си? Какво оправдание ще имате тогава за действията си, когато истината лъсне?
  17. Нямам нищо, освен един спортен филтър К и Н, но той едва ли ще ми даде кой знае какво преимущество. Виж, това че съм 130 кг може и да е в моя вреда, но важно е участието, нали така?
  18. Аз съм с 1Z. Има ли мераклии?
  19. Magnus

    Общо събрание

    Ние работим в една сграда. Често го онождам в обедните почивки и той снася информация. А аз, понеже съм екстрасенс, получавам 4,07 лв. надбавки върху заплатата, защото познавам времето и резултатите по кърлинг на ямайския национален отбор, което носи неизмерими полезности на фирмата. Та ето така стават работите. Интересен аватар имаш. Драги, не е нужно някой да ми звъни, за да обичам Ауди и Клуба. Ама клуба, ако ме разбираш. Сполай ти!
  20. Мани ги тия витамини, бе! Ти мъж ли си или...? Пий бира, мани го Мечо какво те лъже!
  21. И аз съм химиче, ама не съм инженерче. Споко!
×
×
  • Create New...