Jump to content

Продавам Rover 220sdi, 105 к.с.


Recommended Posts

Та приятелката реши, че не иска да кара ръчка и ще продаваме роувърчето. Доста малко е карано в Б-я. Като цяло аз лично съм много доволен от колата. Върви, не гори, поддръжката не е скъпа както я изкарваха повечет "разбирачи". Хич не ми се иска да я махаме, но няма начин. Ако някой предложи бартер за автоматик може да измислим нещо. А ето и самата обява. Телефона е на баща и.

http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&amp...;avto=Rover_220

Дата на производство Май 1999

Тип двигател Дизелов

Мощност (к.с) 105

Скоростна кутия Ръчна

Категория Купе

Пробег 120000 км

Особености:

2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бартер, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване

Регион: Пловдив

тел.: 0895735703

Допълнителни данни:

Много добре запазен автомобил, държан само в гараж. Първа регистрация в Б-я преди година от мен. Единствената забележка е пукнато предно стъкло. Този дизелов мотор се монтира на Хонда Акорд 96-98г и някои сивици, и няма проблем с главите като при бензиновите им модели. Много икономичен - 6/100 в града РЕАЛЕН разход с нормално каране. Единствената причина за продажбата е че си търся автоматик, така че съм склонна на бартер единствено за автоматик. Митове и легенди са скъпата поддръжка на този автомобил. Сменени са маслото, филтрите и ремъците. Единствения ремонт който е правен е смяна на едно каре с един тампон и машон, с труда - 130лв. Няма друг автомобил в този клас който да вози така приятно меко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само мога да кажа,че тва е едно отлично градско автомобилче.По стечение на обстоятелствата преди около може би 2 години,карах за 1 месец такър роувър,само че 214 si/което на практика е същия модел,но с бензинов 1.4 двигател със 105 конски сили/.Останах очарован от тоя мъник.Пъргав и икономичен,а също и достатъчно просторен отвътре за мен.

Успех,колега.Колата излгежда запазена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...