Jump to content

Audi 100 2.0 quattro,съвет


Recommended Posts

Здравейте колеги,търся втори автомобил в семейството-сещата се за марката :flipoff:<_< ! Главното нещо е да бъде надежден,сигурен и приличен автомобил. Тавана ми е до 4000лв.,че с а4ката се поохарчих за пудрене :hilezh: ! Оглеждам се за някой 80так и 100так. Главно питам за 100така. знам че има доста изписани теми,но все пак ще съм благодарен да се вкючите и тук.Интересува ме главно какво дад гледам,какво да очаквам в сравнение с а4ката и най вече заслужава ли си като цяло...? За да бъда малко по конкретен спрял съм се на един 2.0 16v quattro 94та година. (код на двигателя не знам,но какви са мненията за това двигателче? ето обявата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details не съм ходил да го гледам лично но по снимките ми прави добро впечетление наред с оборудването и най вече куатрото :respekt::flehan: ! Как смятате,заслужава ли си или разходите може да се окажат прекалено големи и истински ли е този толкова железен автомобил,за който чувам множество добри мнения... :dance:

Благодаря предварително :):bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега далече от тези мотори и мех.инжекции,по добре 2,6 quatro че е ел.инжекция,погледни из всички обяви на ауди 100 и а6 само с такива мотори се продават и немогат се оттърват от тях,с две думи нестават,а с 2,6 е желязо,само звука ще те изпълва а вървежа също,още се срещат от тях запазени не всеки му се подържа голяма кола.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питаш за сравнение 100 с А4 (Б5 ли визираш).....основно ще се радваш на по-голяма и функционална кола, с по- здрава и евтина ходова част.....вече мотора, зависи какъв ще вземеш.

Не каза дали ще караш на бензин или газ. Ако е на първото, дори и да вземеш механичен инжекцион, на който не е слагана газ, вероятно няма да имаш ядове.....Според скромното ми мнение тук се ориентирай към 2.3 мотора.

Ако ще газифицираш колата, както каза колегата, по- удачен е избора с ел. инжекция 2.6 и 150 коня....

Тази каляска от обявата е с АГУ...собственика вероятно е пропищял от нея с така известните проблеми, описвани във форума.....Риска ти да наливаш яко пари след покупката е доста голям.

Редактирано от tanuco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...