Jump to content

Монтаж на авторадио - как?


Recommended Posts

Здравейте! Въпросът сигурно има просто решение, но нямам време да разучавам практически нещата! Освен това времето с което разполагам е само по тъмно и т.н.

На въпроса - трябва, ли да се извади цялото барче - сваляне кората под скоростите, сваляне панела на командното табло "топло-студено", пепелник и т.н. На конзолата за радиото има отвори за винтове, с които тя се закрепва към стените на барчето - причина, ли е това за извършване на горните операции?

Редактирано от jolobg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен не се наложи никакво разглобяване. Има си водачи на които стъпва касетофона, в задната част има дупка за един тампон. Важното е той да е с правилния диаметър. Реално само си направих нова букса и вързах кабелите.

Ако не ти се занимава , дай 20лв на някоя фирма дето предлага такива услуги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Има си водачи на които стъпва касетофона, в задната част има дупка за един тампон. Важното е той да е с правилния диаметър. Реално само си направих нова букса и вързах кабелите.

Това е в случай, че джамбазите не са го изкормили всичко (водачи, тампони и всевъзможни стойки, букси...) и са останали само голите стени на барчето. Така,че както писах в началото трябва да закрепя конзолата за радиото към барчето.

Аз съм длъжен да занеса радиото за монтаж на "оторизиран" сервиз за гаранцията, но искам да си изпипам нещата сам и да ги "оторизирам" само да включат буксите и ударят печата на гаранционната карта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...