Jump to content

проблем с климатроник А4`97


stefoo

Recommended Posts

Колеги кажете мнение:

Преди ~ 1месец загубих парно (спря да духа топло) Колата си загрява, но топло йог. След като отидох при един майстор той ми каза,че ми е изгоряло моторче за клапите (студен/топъл) въздух. След като ме въртя 3 седмици и нищо не направи си взех колата и отидох при друг, който уж по разбира от електроника.

Той отреагира мигновено и ми се обади след полвин ден да ми каже,че имам парно вече, но ми се е прецакал блока на климатроника.

Това била и причината за да спре да духа топло. Той го е зацепил сега зимата само на топло и така ми каза да си търся блок за климатроника.

Как смятате дали не е възможно д нещо по него да се е прецакало и да може да се оправи.

На комп е качвана и там показва,че няма връзка с климатроника изписвало някакви иероглифи.

А между впрочем моторчето си работело каза вторият.

Помайгайте!

Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи един за проба от морга, сменете го на място и виж дали всичко е точно. Така бих направил аз. Трябва да е с точно същия номер!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има няколко причини за това, и аз ходих по мъките по майстори, при мен направо смениха блока на климатроника и парното тръгна. Тогава цената бе 200 лв само за стоката, все още ги помня тия двеста лева, ха ха, след около седмица обаче нещата пак се случиха. при мен обаче климатика не духаше точно студенто, но духаше единствено и само към стаклата - отгоре, майстора който намерих после в софия, не че и първия не е оттам ми каза че климатика изпада в сервизен режим и го оправи за 10 секунди със вагкома. Повтарям за 10 сек. Първия майстор обеща че ще продаде климатика дето той ми го даде и ще ми върне парите. това беше зимата на 2007. Парички нямам, но никога няма да отида пак при него. Голяма работа два пъти не съм си заредил резервора. Аре със здраве.

Успех колега! дано съм бил полезен

ПС колата ми е като твойта

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...