Jump to content

Recommended Posts

само да попитам (след като изчетох доста материал свързан с мнението на активните юзъри спрямо админите и модовете) тук -

докога ще има такива кретенчета-олигофренчета, които мине не мине ден-два и им щукне да се изсерат (съжалявам за правилната думичка) в нечий профил ?

моля някой от високите играчи, банващи когото си поискат (ама явно само не и ТЕЗИ които постоянно си го търсят) да ми обясни какво вижда на снимката:

post-38777-1292360966.jpg

докога ще се позволява на отявлените БОЛНИ, да лепят диагнозите си по имената на другите ?

и как така не стана ясно (макар и слепите вече да го виждат), че заядливото 25 г. музовирче още с жълто около устата Радко мерудията --> нещо много здраво му хлопа !?

какъв е този форум, в който на келеша не му се казва и "Гък", и естествено той продължава да гнети и апострофира ПОВЕЧЕТО (тук вече е пределно ясно) от новодошлите ?

(ясно е че нещо не е наред момченцето! ухапал го коня по никое време на 12-ти миналия месец и опаа... кензда нашия !? ама няма какво да го глезите и да му се подмазвате бе хора)

ще спра дотук с въпросите за да не стана отегчителен.

въпреки това искам отговор от Администраторите на Форума.

апропо: един страничен въпрос - как мога да лимитирам (да забраня) на някой да пише в папката "Comments" ?

не мен лично въобще не ми трябва такава опция, но така и така я има - поне добавете И НАЧИН хората да селектират само онези юзъри с които искат да си кажат две приказки.

същото се отнася и за профила като цяло.

искам да знам КАК ДА ЗАБРАНЯ ДАДЕН ЮЗЪР ДА ВЛИЗА И РАЗГЛЕЖДА ПРОФИЛА МИ, С КОГО СИ КОМУНИКИРАМ И ДР. (изобщо да не го виждам вдясно на колоната и респ. - да не може да трови личното пространство с излишна и т.н. информация) ???

Редактирано от CID
Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...