Jump to content

Таблото ми изписва In1 / In2/ OIL service


Wizi

Recommended Posts

Това очевидно е изключително интригуваща тема, но никой не *бава да потърси дали вече не е писано преди него, та за това нека обобщим нещата:

Това е сигнализация за нужда от инспекция, която предварително е била зададена като интервал от километри или време (защото в дебелите книги пише, че масло се сменя или на хх хиляди километра или след една календарна година) в паметта на таблото. Има вероятност когато сте си сменяли маслото при бай Гошо на долната улица срещу 5лв услугата той да не е имал нужната апаратура (и най-вероятно знания) за да зададе на ново нужните параметри на този интервал и за това в момента ти сигнализира In1 (примерно). Нормално In1 се наглася на 10 или 15 хиляди километра "според зависи". Принципно In2 се задава за 30'000км когато човек трябва да погледне и други неща по колата, дори в сервизните книжки е отбелязано "Голяма инспекция" всеки път на този интервал. Тя включва общ преглед на състоянието на автомобила от това дали имаш достатъчно течност в чистачките до дали ти работи парното/климатика.

In1 или In2 не сигнализират за смяна на ремъци.

Изчистването на този интервал и задаването му на нови стойности става най-често чрез компютър и VAG-COM, а до колкото ми е известно и чрез чисто натискане на разни бутони по таблото, но ще помоля по-светнатите да напишат след мен как това става и за кои модели Ауди се отнася.

Нулиране чрез VAG-COM

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
  • 6 months later...
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...