Jump to content

Централното отказа.


kasaba

Recommended Posts

Здравейте колеги.

През студовете имах проблем, колата си се отваря през алармата, която е свързана с централното, но петлето не реагираше и трябваше да изчакам да се размрази, за да мога да си затворя вратата. Направи ми впечатление, че когато се стопли времето и като отворя колата и вляза, чувам че или механизма на багажника или компресорчето на централното звучи около 10 секунди и спира. След около 2-3 седмици и централното ми отказа напълно. Според мен се е прецакал самия компресор. Мисля, че втора ръка струва около 200 лв.

Имате ли някакви идеи от какво друго може да е?

Редактирано от kasaba
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен като ми се прецака централното трябваше ръчно да отварям вратите, иначе и ел.стъклата не ми работеха и резервоара също неможеше да се отвори :)) Аз съм с А4 компресора ми е отзад в багажника и много лесно се вади. Чисто сам можеш да си го смениш без проблем. Аз пуснах обява в Купува/Продава ,тука в форума и много колеги се отзоваха някои имаха по 3-4 помпи да продават :rolleyes::D т.е. трябва да си снимаш помпата или поне да и видиш номера за да си намериш същата. То важни са изходите за въздух. Иначе около 60 - 80 лева не е 200 Успех колега!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не си се баш прецакал :respekt:) точно това е има едно кръгло като магнит майсторите му казват четки, ма то си е някакъв феритен материал. Аз незнаех че се продава само това нещо иначе бих си сменил само тая част. Иначе в Ауто + е 1100 лева помпата като ходих да питам :zustimm:) а помпата дето си сложих е от А4 2,5ТДИ '98 и сега задните стъкла са ми разменени лявото е дясно пък дясното е ляво B):D ми пожелавам ти дълго и без аварийно и наслука :hilezh:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че то това май се оправя от кората на шофьорската врата - отдоло под командния пулт са буксите с кабели, за всяко стъкло е отделна букса. Свали си кората и ги размени.:stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз това мисля да направя ама когато се наложи да отварям вратата или реша да продам колата :stupid:) Че не ми се разчаркова врата :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...