Jump to content

S8_TDI Vasko

Members
  • Мнения

    3934
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от S8_TDI Vasko

  1. Шума в купето идва от дебелината и качеството на лепилото в по-голяма част, отколкото от качествата на стъклата. Пилкингтън са много добри.
  2. Не отхвърляй 1.6 101 к.с. В купето на Б5. Имам такъв автомобил от повече от 10 год. Внос от немско, с климатроник вече е на 430 000 км и си върви предоволно за мощността. Поддръжката на двигателя е смешна, а с твоя пробег окачването също не трябва да го мислиш. Икономичен е на бензин и няма нищо скъпо по двигателя сравнен с останалите двигатели в това купе.
  3. Имам пред очите си 1.6 АДП в купето на Б5 и се държи много добре за мощността си. Цифрите на километража започват с 425ххх км и няма признаци на износване. А поне от 200 к км се кара с АГУ. Наскоро друго 1.6 продадохме но в купето на Мк3 беше с букви АФТ и също се държеше отлично нищо, че превъртя километража и мина около 30 к км след превъртането, а голфа си се караше типично за голф. Пълна ръчка в 70-80% от времето и също в момента на продажбата се държеше отлично. Та едва ли ресурса му е толкова малък.
  4. Може ли да поясниш втората част на въпроса?
  5. Зависи с кой двигател си. Според буквите на мотора има различни видове бобини. Тази, която е показал ru6 е за ADP. Намира се зад маркуча между въздушния филтър и дроселовата клапа.
  6. Жабка намира ли ти се? Цена и състояние, ако може.
  7. Предполагам PCV клапана.
  8. Точно с тая заплата, тая кола не е за теб! Помисли колко може да отделяш за колата на месец.
  9. На лоста за включване на чистачките има три бутона за борда. С двата отстрани на лоста се сменят показанията. Нулират се само с бутона отдолу посредством задържането му. Могат да се нулират само дълготрайни показания (среден разход, средна скорост, време на управление и т.н.) Успех и безаварийно с новата покупка!
  10. Мога да ти препоръчам колега в Ямбол. Ако те интересува ще ти дам координати на ЛС.
  11. Може да се сменят, но е неоправдано от където и да бъде погледнато. А може да обърнеш още внимание на главата, там има не само гумички.
  12. S8_TDI Vasko

    сваляне на стартер

    Все ми се струва, че с удобен инструмент, болтовете на стартера, ще се развият, както и кабелните клеми, но при 1.9 е много неприятен моментът с ваденето отдолу. Размерите на стартера не го позволяват, докато при 1.8 е направо като детска играчка в сравнение с големия и това улеснява много нещата.
  13. На АЕЛ-а вкъщи след като срещна бутала с клапани заради демпферна шайба му се направи ребилд на главата от-до и стана коренно различна кола.
  14. От гледна точка на окачване е сходна с братското Поло. Предполагам и ходовата част е идентична. Спирачната система също.
  15. Тия дни ще закача моята б5 и ще кача снимки.
  16. Още от Б5 пре фейслифт таблото има In 1 и In 2 можеш да ги ползваш и тях за подобно обслужване
  17. Ребилт на главата правен ли е? Напасване на клапани?
  18. За термостата трябва да докосваш маркуча след него, ако температурата му е еднаква с тази на радиатора на парното, то термостатът е останал отворен.
  19. Предполагам Audi Q5 би отоговорило на параметрите ти.
  20. Провери масите на колата. Сваляш кората под волана и после кората на колоната пред лявата врата. Непосредствено зад пантите се пада. Ще видиш купчина кафяви кабели ето там вероятно се крие проблемът ти.
  21. Само от любопитство, какво би се случило, ако напомпим гумите си с въглероден диоксид?
  22. Катализатор от АФН колко струва и с гърнето ли трябва да бъде пратен?
×
×
  • Create New...