Jump to content

Отзиви от сервиз ???


Recommended Posts

Искам да питам дали някой има някакви впечатления от един сервиз, в който мисля да слагам АГУ. Не намерих нищо за тях в темите във форума.

Сервиза се казва DeimoS 2010 Ltd. - http://avtogas.net/

Намира се в кв. Левски в София на една от пресечките на Ботевградско шосе. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно никой не го е чувал сервиза. По другите форуми има малко отзиви за него. Казва се Искрен човека и до преди няколко години работел за Фобос, но си е отворил сервиз сам. Това го знам от други форуми, иначе ми го препоръчаха приятели, но все пак исках да видя дали някой от тук има впечатления от човека.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно единственият отзив ще е от мен. От сряда съм с газовата вече и за сега няма проблеми. Много пригледно я направиха и се надявам да нямам проблеми в бъдеще. Все пак мисля да изчакам преди да напиша сервиза в "препоръчани сервизи" - нека мине 2-3 хил. км безпроблемно и тогава :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Искрен от Фобос чух че като напуснал от там станало мазаляк в сервиза без него. Казвам го защото там ми слагаха ГИ-то и колегите му се вайкаха че напуснал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз доколкото знам от приятели, други форуми и това, което видях, човекът си разбира от работата. Важното е, че той и колегата му имат много добро, интелигентно и сериозно отношение към клиента. За мен отношението е решаващ фактор, при условие, че колата не е сложна за газифициране и общо взето всеки газаджия би трябвало да се справи.

Личи си, че не е претупано нищо и са си играли доста за да стане, както исках.

То от всичко, което написах, май следва темата да е за "препоръчани сервизи".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да попитам за Стара Загора някой да има отзиви за добър газаджия,защото искам да си закарам колата да ми направят настройките и се надявам да спра с това да карам и да рева :D Щото ми дава 80км.градско с разход-20кинта... при 1.35лв./л. Доста ми е алчна,а според вървенето,по-скоро се тормози,от колкото да върви... Според мен,а и не само,трябва майстор-газаджия,който си разбира от работата! За това питам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...