Jump to content

AleXcHo_S600

Members
  • Мнения

    138
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AleXcHo_S600

  1. Здравейте колеги,продавам си зимните гуми марка LASSA с размер 195/65/15 91Т , като ДОТ-а им е 4711. Продадох си АУДИ-то и гумите останаха. Карани са по-миналата зима от Февруари до пролетта и миналата зима. Гумите са в перфектно състояние,нямат никакъв проблем. Пазил съм си ги,съхранявани са на място,недостъпно от слънце! Цената им е 100лв. за двете. 0877/51-56-53 - Александър.
  2. От къде мога да го намеря нов? Защото тук (в Стара Загора) съм търсил в Евро 07 и на още 2-3 места,но нямат Евентуално ако твоя е здрав,дай да се чуем и да се разберем и да ми го пратиш заедно със щеката. Аз ти звънях два пъти току-що (15:30ч.),но не успях да се свържа с теб. 0877/51-56-53 е моя номер.
  3. Здравей,колега. Искам да те попитам за цени за горния маркуч за радиатора и щеката за маслото? Благодаря и успех!
  4. Здравей,колега. Искам да те попитам за цени за горния маркуч за радиатора и щеката за маслото? Колата комби ли е и къде се намира? Успех!
  5. Да попитам,дали от А6 ц5 става за А6 Ц4?
  6. Колега,рейката ти би трябвало да става за А6 1995 2.0 140к.с.? Може ли цена? Има ли течове и т.н.?
  7. Благодаря! Дефакто,трябва да има и букса,така ли?
  8. Може ли някой да ми каже,дали ако си взема ляво огледало от 100-ца и го сложа на моята А6 (1995),след като завъртя копчето за автоматично прибиране на огледалата ще се прибира и лявото?
  9. AleXcHo_S600

    харчи масло

    Колко те "одрусаха" за смяната на гумичките? Че и моята ламя върви по газ и...масло
  10. И още нещо за мен: Ненавиждам ей такива комплесирани хора,раздаващи "правосъдие" наляво-надясно като този,който ми е оставил коментара (IVO)!

  11. Ако искаш,да те поканя у нас на гости? :)

  12. ДАНО НЕ си прав! Не съм я карал на климатроник,но след малко ще я пробвам. Ако е така,ще е кофти А като има по-лоша динамика на газ и бензин,дали ще има по-висок разход?
  13. Не запомних точно,но мисля,че бе за оборотите за празен ход,когато колата е в движение. Онзи ден когато бях при него бе пак тежичък и вече ни приемах,ни предавах. Аз така или иначе искам да го питам дали да си сменя изпарителя,така че ако успея,тия дни ще го питам и ще ти кажа!
  14. Нямам идея.Аз вече не помня къде го споделих вчера,но ходих до един газов анализатор в Ст.Загора и човека ми каза,че на повечето механични инжекциони има КОМПРОМИСИ! Пиша го с главни букви,защото искам да подчертая,че колегата RaDi_b4 по-горе е споменал за компромисите! Та идеята ми е,че е много прав! Та,каза ми още,че има един компонент от който зависят оборотите на празен ход по принцип и той го е изключил и колата "заспа"! Сега съм много доволен,вече втори ден съм "бясно" куче по трасето Вчера малко я продухах на бензин и да кажа,колата върви задоволително Сега се возя на скъпо,т.е. на бензин,докато го продухам,после пак на газчица.Но смятам,че най-добре е да си я паля на бензин и след това да прехвърлям на газ! За да е добре! Така че,ако решиш,виж това,което ти споделих за кмпонента и ДАНО ти свърши работа! Ще съм много доволен,ако с нещо съм помогнал УСПЕХ!
  15. На мен ми казаха,че не е хубаво да върти помпата докато съм на газ. По-добрия вариант е да си карам от време-навреме на бензин и да не се занимавам с глупости Това с KJ-Stop-а съм го чел.Обаче,от толкова много информация да си призная съм го забравил...
  16. Да се похваля Днес ми оправиха оборотите! Значи,цялата дилема бе следната: Закарах я при Пепи и той я погледна,каза ми горе-долу за какво идва реч и сега,като се поопаричих малко,го послушах и си взех дросел (TPS) и една дюза. Ама интересното е,че ми смениха дюзата и дросела,но проблема с оборотите остана. Което ме наведе на мисълта,че всичко идва от изпарителя.Но не би! Днес я закарах на един газов анализатор и той ми оправи оборотите. И понеже съм "куц" в тия работи,ще го обясня така: той ми каза,че е изключил някаква система,която ми определя работата на празния ход,която в повечето случай при механичния инжекцион това е по-скоро проблем,от колкото да помага на колата. Засега всичко е на ред! Аз съм доволен в крайна сметка,че я закарах при Пепи,че си взех дросел и дюза от Емо в Нови Искър и ги смених. Макар,че си мисля,че дросела ми е наред. Но сега си имам резервен. Не ми се занимава тепърва да го свалям,да го връщам! Аз съм си доволен и точка Хехехехехе Така че,на мен ми "заковаха" оборотите и сега съм доволен! Смених си и съединителя,сега остава да си сменя предните два амортисьора и колата заспива Благодарности на Пепи и на Емо и на всички колеги,които ми помогнаха кой с каквото можа Да сте живи и здрави и безаварийно!
  17. Благодаря! Аз съм още на кантар,но зависи какво ще ми каже майсторчето,където ми прави колата То май най-добре са моята са 16-ки.Но пак ще го питам. Ако има нещо,ще ти пиша! Благодаря ти отново! (beer)
  18. Благодаря ти! Другия месец май ще слагам музиката
  19. Колега,колко пари ще искат,за да се боядисат и оправят джантите? Дай на лично цена,да го мислим за другия месец да си ги вземам,че ми харесаха Да не обещавам,но нека да коментираме цената
  20. AleXcHo_S600

    А6 LED стопове

    Благодаря ти,колега!
  21. Колега,знаеш ли какъв размер са задните колони?Едната ми е "изпърдяла" и мисля да ги сменям и да слагам по-хуабви... Но не знам размера... Благодаря предварително!
  22. AleXcHo_S600

    А6 LED стопове

    Някой да има идея какви пари са?
  23. Аз да попитам за Стара Загора някой да има отзиви за добър газаджия,защото искам да си закарам колата да ми направят настройките и се надявам да спра с това да карам и да рева Щото ми дава 80км.градско с разход-20кинта... при 1.35лв./л. Доста ми е алчна,а според вървенето,по-скоро се тормози,от колкото да върви... Според мен,а и не само,трябва майстор-газаджия,който си разбира от работата! За това питам
  24. Пепи е много точен! Мисля,че повечето момчета го знаете Аз специално си закарах моята количка при него и ми каза за какво иде реч Сега ще я постегна! Надявам се,че ще си ме вози дълго и безаварийно
×
×
  • Create New...