Jump to content

Отлепено огледало,help!

SLO

Recommended Posts

Отлепи ми се средното огледало в колата, не е счупено само е отлепено от предното стъкло.Кажете с какво лепило да го залепя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, по принцип всички авто съклари могат да ти го залепят- имат си лепила.

Моето го отлепих по много куриозен начин- бях оставил плафона пуснат 2 дни и ми беше паднал акумулатора, нямах от кой да взема ток, съответно се изнервих, и докато го намествах, защото му "шибнах" една глава, го отлепих с ръка :flehan: Изкарах lllubo от леглото, за да идва да ми дава ток и в цялата тази суматоха никак не ми се обикаляше по стъкларски фирми(а и не можех да запаля без акумулатор :flehan: ). Съответно взех от нас едно лепило, което е нещо като епоксидна смола, прозрачно, в двойна спринцовка и при смесване чакаш 1 мин, нанасяш много тънък слой на двете повърхности и притискаш за 3- 4 минути(точно за толкова ми изтръпна ръката, бях пуснал и парното на макс, след като запалих, за да изсъхне по- бързо ;) ). Стана много здраво, аз не го чаках повече(май е хубаво поне 10- 12 часа да престой, за да втвърди на 100%), просто ми се налагаше да тръгна с колата, и от тогава не е мръднало огледалото. Самото лепило го взех от една железария на Пиротска, има го и в Пикалиди, пише нещо от сорта Epoxity Elastic Glue, ако не ти е спешно, ще ти щракна довечера опаковката- черно- жълта е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси господин магистър :hilezh: Точно това лепило днеска го гледах в Бриколаж,обаче се доверих на Поксипол-а,лепнах го и стана като бетон.Оставих го да исъхне добре и утре ще го видам крайния резултат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...