Jump to content

SLO

Members
  • Мнения

    3241
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SLO

  1. Продавам планки за Isofix, лява и дясна, оригинални. Цена 60лв. за комплекта с болтовете. Стават на всички А4 и А6 от 2001 до 2010г. С изключение на Б8. Тел. 0895448804
  2. SLO

    ISOFIX планка за 4F Avant

    Най-добре, ако имаш възможност отиди на място.Казах ти какъв беше моя случай по-горе. :-)
  3. SLO

    ISOFIX планка за 4F Avant

    Относно монтажа, аз само наклоних облегалката и ги монтирах, не съм свалял нищо.Просто трябва да напипаш дупките, а те са с нещо къто тиксо отгоре, перфорираш ги с отверката и навиваш планката.Това е монтажа. Иначе ги взех от една от моргите на стар лозенски път. Мисля че се казваше "Даро", а планките си седяха на един расфасован седан. Имай предвид ако ще обикаляш по моргите, че хората не им обръщат внимание и не всички знаят за какво им говориш. Аз когато попитах дали ги имат, моргаджията вика "не, нямаме" а аз ги виждам на колата на 5-6 метра от него. :-)
  4. SLO

    ISOFIX планка за 4F Avant

    Това ти е кит-а. Планките и болтовете ги взех от морга за 50лв. комплекта (ако не се лъжа) 30лв. ми поискаха за едната и 50лв. за двете. Капачетата ми дойдоха в комплект със седалката, Recaro Monza Nova, оригинални при това. Аз съм с кожен салон, и капачетата от начало падаха. След време обаче кожата леко се деформира и сега седят без никакъв проблем. Иначе монтажа е супер елементарен и става за 10-15 мин. общо за всичко. Иначе нови в Порше бяха към 150-160лв. за едната планка с болтовете.
  5. SLO

    Въпроси за А6 (4F)

    Състояние и цена?
  6. SLO

    Въпроси за А6 (4F)

    Хващаш и дърпаш навън първо вътрешната страна на решетка (от към голямата решетка) и след това другата я плъзгаш в посока откопчаната страна. Внимателно, без много зор да даваш щото се чупят крачетата за захващане. Няма какво да скъсаш, пластмасата е сама и не е закачено нищо към нея.
  7. SLO

    Има ли доволни от 2.5TDi?

    Почти 100к км бях направил на предишната ми кола, без абсолютно никакъв проблем по двигатела.
  8. Шкодата която карам е купена чисто нова,карана само с нафта от OMV и е на почти 400к км. Няма и никога не имала проблеми с дюзи или с каквото и да е по горивната система. Така че, може да не е проблема само в нафтата, знам ли?
  9. Съединител/маховик/скорости.
  10. SLO

    Грешка в Battery Regulator

    Какво стана? Питам защото имах същия проблем...нов аку. и го точеше за 4-5 дни седене в гаража.Аз обаче, преди да права каквото и да е, заредих акумулатора на външно зарядно за около 48 часа.Покарах ден-два, след това оставих колата умишлено цяла седмица без да я паля и на 8 или 9 ден беше, всичко беше 6,всеедно съм я спрел преди 1 час.Нямаше писукащи индикации за акуто, батери статуса на 100%, колата си запали без да се мъчи стартера....всичко какво си трябва. Та освен консумацията която имаш и трябва да одстраниш, пробвай да освежиш принудително акумулатора.
  11. Гумите ми остават,качих ги вече на колата.Продават се само джантите.
  12. Купувам 1 бр. оргинална джанта 18-ка от 4F,запазена без забележки. Модела е от снимката В случай че някой има 1бр. резервна, предлагам бартер пак за 18' оргинална само че друг модел от 4F, с почерпка от моя страна.
  13. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Ок, сългасен, виждали сте, карали сте, имате познати моргаджии.....ок съгласен. Пак казвам, елате в удобно за вас време, двата автомобила са ми под ръка и ще ги разтъпчим.И двата са в отлично здраве. Сериозно говоря.
  14. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Хванете се и двамата за рачички и заповядайте на Симеоновско да ви покажа и повозя в двата автомобила. Нека да видим кой следи каталожни данни и кой всъщност кара и двата автомобила ежедневно. Заповядайте, ще пием кафе, ще се повозим, ще се опознаем и ще преценим кой какъв е. Стига сме дрънкали празни приказки.
  15. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Фактите съм ги споменавал понапред в темата.Мисля че няма смисъл да се повтарям и да навлизаме в излишни спорове. Ако се разровите малко и по чуждестраните форуми, ще разберете че почти няма оплакваня от 2.7, за разлика от 3 литровия аналог. Да,ще кажете че те са помалко,но и така да е, се би трябвало някой да е изревал до сега.Едни дюзи само ако вземем, разликата в цената по никакъв начин не оправдава разликата във вървежа, който пак казвам, е почти еднакъв. Не е най-добрия двигател по определени параметри, но със сигурност е един от най-балансираните,сполучливи и заслужаващи двигатели монтирани от ауди през тези години. Така че,мир да има,нека всеки да кара каквото има и иска.
  16. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Колко си само прав и как точно си ме преценил кой съм и какъв съм,нямаш си представа.Евала! Можеби хората търсят и оценяват балансираноста от към здравина,разходи,върене и каквото още се сетите. Само бай Ганьо се сети че 2.7 е най-безмисления мАтор слаган в ауди. Както всичко останало и това е поредното грешно разбрано на тези географски ширини.
  17. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Нали! Абе знаех си че има нещо, ма не съм толкова умен да го разбера. Мултито го прави на кайма всеки един двигател. След като душегуба им взима здравето, какво остава за остналите.
  18. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Тъпите немци от Аутобилд в последниото им издание, 2.7 TDI го препоръчват като най-подходящ двигател за 4F. Как не разбраха че това е най-ненужния двигател и как след толкова години не успяха да се светнат за газта, не ми е ясно! :-)
  19. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Епа явно има значение разхода, след като хората се хвърлят на Ве Осем и след това тичат да му боднат газова. Тук за съжаление всичко е объркано.
  20. SLO

    Чистачки

    Стъклото което свалих беше оригиналното, и сега пак сложих оригинално спрямо това което илизеше по VIN.
  21. SLO

    Чистачки

    Преди и аз го имах същия проблем.Миналия Декември обаче, от едно камъче ми се цепна предното стъкло и трябваше да го смена. Сложих ново стъкло и нова силиконова лепенка за сензора.Сега всичко работи точно и адекватно,без "заспиване" или "бързане" на частачките. Мисля че всичко идва от силиконовата лепенка,понеже всичко останало си е по старо му,само лепенката е нова. Стъклото не мися че играе некаква роля в този случай.
  22. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Много излишни двигатели са пуснали тези от ауди,особено бензинови.Пускат 2.4 и 4.2 и това е.Какви са тия 2.0Т, 2.8, 3.2, 3.0 Т.Един малък и един голям и това е,нели така бай Ганьо?
×
×
  • Create New...