Jump to content

компютър на AUDI 100 2.5 TDI

MOUTFUL

Recommended Posts

• 1 month later...

Здравей колега, имам Ауди 100 2.5 тди и ще те насоча точно каде стои компютъра понеже съвсем скоро го разглобявах.Значи намира се точно под крата на мястото до шофиора,първо се махат лайсните на врата и прага след това има една пластмаса отсрани до вратата, след това дърпаш килимчето на пода към теб и има едни пластмасови капаци развиваш и пред теб се показва управляващия блок.Желая ти успех :hilezh:

Забравих да спомена че имам една две снимки които мога да ти пратя стига да ми дадеш емаил. :respekt:

:hilezh:

post-4598-1157317247_thumb.jpg

post-4598-1157317277_thumb.jpg

post-4598-1157317303_thumb.jpg

post-4598-1157317323_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 7 years later...

Темата леко е от преди 8г....но едно въпросче, компютъра на С3ката на същото място ли се намира :)

Здравей колега, имам Ауди 100 2.5 тди и ще те насоча точно каде стои компютъра понеже съвсем скоро го разглобявах.Значи намира се точно под крата на мястото до шофиора,първо се махат лайсните на врата и прага след това има една пластмаса отсрани до вратата, след това дърпаш килимчето на пода към теб и има едни пластмасови капаци развиваш и пред теб се показва управляващия блок.Желая ти успех :bia:

Забравих да спомена че имам една две снимки които мога да ти пратя стига да ми дадеш емаил. :respekt:

:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...