Jump to content

Как се сваля облегалката на задната седалка на Ауди 100 С4

Ivo_Dinkov

Recommended Posts

Здравейте колеги ;)

Върти ми се в главата да подменя задните говорители Нокиа с елипси Херц. Но ударих на камък със свалянето на облегалка на задната седалка, без което не мога да махна задната кора и от там- говорителите.

Седалката е хваната с два винта в основата (виждат се като се свали долната част на седалката), но колкото и да я оглеждах и дърпах, не можах да я сваля.

И така въпросите ми са:

- как се сваля тази облегалка

- някой сменял ли е задните фабрични елипси? Ще трябва ли да преправям куплунзите на говорителите, за да си сложа афтърмаркет елипси?

Благодаря предварително :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги ;)

Върти ми се в главата да подменя задните говорители Нокиа с елипси Херц. Но ударих на камък със свалянето на облегалка на задната седалка, без което не мога да махна задната кора и от там- говорителите.

Седалката е хваната с два винта в основата (виждат се като се свали долната част на седалката), но колкото и да я оглеждах и дърпах, не можах да я сваля.

И така въпросите ми са:

- как се сваля тази облегалка

- някой сменял ли е задните фабрични елипси? Ще трябва ли да преправям куплунзите на говорителите, за да си сложа афтърмаркет елипси?

Благодаря предварително :D

Дърпаш на горе и излизат.

Отзад си сложи 25 см пайнер 3-лентови свират много добре аз съм с такива , слушал съм и елипси на същата кола разликата е голяма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А куплунзите преправяни ли са ти ?

Ако щракнеш една снимка, цена нама да имаш ;):D

Всичко е преправяно снимка вдругиден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 9 months later...

Днес най- после я преборих облегалката :)

Въпреки пристрастията ми към Ауди, за пореден път откривам в колата супер малоумщина :huh: - и в 20 годишния ни Опел, и в двата ни сеата, и в 80- ката седалката се сваляше супер лесно и логично. А в Ц4- ката въпреки, че знаех къде са винтовете и как се сваля, си загубих 2 часа- каналите на подглавниците се свалят много гадно :) После пък с много блъскане се набиват докрай, иначе само с натискане остават 5 мм неприбрани.

Ето и победоносната снимка :stupid:

o633717086718125000.JPG

o633717086658281250.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...