vladi7203 Публикувано 9 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2005 ако ниакои знае да казва защопалим си колата включвам на 1 и си тръгвам и като реших да включа на 2 педала неще да се върне всичко си е ОК има спирачна течност отделя си но педала си седи ниско доло.та гледам аз има една прожинка закачена за педалаа в другя краи за няква метална част та тази прожина се мандахерца нагоре надоло аз всв си мися че триабва да седи на едно място и при натиск се свива и като пуснеш педала да го връща а тя се движи нагоре надоло.аиде ако ниако знае нешто да помага благодарско на всички. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 9 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2005 А преди това ебаваше ли се педала, или си работеше нормално? И на мене ми се случи подобна случка, ама една седмица преди това започна да задира леко. Оказа се, че се е разглобила оста, на която е закрепен педала. Една зегерка го крепи, беше паднала. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi7203 Публикувано 9 Октомври 2005 Автор Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2005 абе жената като я кара ми вика че нещто му ставало на педала ама на мене не ми е направило впечатление.да ти кажа 2 часа висиях под педалите и ми се видя че всички зегерки са си там мене лично ме съмнява тази ост дето е възвратната прожината на нея Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 9 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2005 А колата може ли да се кара? При мене си беше постоянно зацепен, само педала беше паднал. Иначе преди това троших притискателен диск, просто нещо каза ПУК и пак си работеше, но не се връщаше до горе педала и буксуваше много лесно... Иначе си сменях скорости. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi7203 Публикувано 9 Октомври 2005 Автор Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2005 може да се кара и е точно така неможе да се връща догоре педала а за боксуването незнам непосмях да я карам само видях че включва и си тръгва без проблеми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
caby Публикувано 10 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 10 Октомври 2005 смени си гумичките на горната маслена помпа на съединителя.Това ти е проблема !!!!! Комплекта струва не повече от 15 лв а и се сменят много лесно. Успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 10 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 10 Октомври 2005 Mоже и от притискателния диск да е, сигурно и помпата може да даде такива признаци. На мене той ми се беше строшил... Както и да е, трябва ти майстор. Колата може и така да си я закараш, ама внимавай да не буксуваш много, че ще запалиш съединителя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thesaint11 Публикувано 10 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 10 Октомври 2005 това е от горната амреажна помпа само че не се занимавай да ти сменят гумичките защото ще работи няколко хиляди и после пак така взимай нова направо.Имам я няма да ти излезне пове4е от 70лв предполагам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dakata_m Публикувано 11 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 11 Октомври 2005 Преди време имах същия проблем. Педала стои ниско долу и си работи. Можех да го върна с крак ама при следващо натискане пак си оставаше. Закарах я на майстор и се наложи смяна на горната помпа. Варианта само с гумичките не ми го препоръча понеже тези които се продавали след известно време ставали на дъвки и пак всичко на ново се прави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi7203 Публикувано 11 Октомври 2005 Автор Доклад Share Публикувано 11 Октомври 2005 ок пичове благодаря на всички.закарах я на маистор и поне засега се оказа само горната помпа пне така каза тои сега я прави и да се надиавам че ще е само това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts