Wizi Публикувано 3 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2011 Това очевидно е изключително интригуваща тема, но никой не *бава да потърси дали вече не е писано преди него, та за това нека обобщим нещата:Това е сигнализация за нужда от инспекция, която предварително е била зададена като интервал от километри или време (защото в дебелите книги пише, че масло се сменя или на хх хиляди километра или след една календарна година) в паметта на таблото. Има вероятност когато сте си сменяли маслото при бай Гошо на долната улица срещу 5лв услугата той да не е имал нужната апаратура (и най-вероятно знания) за да зададе на ново нужните параметри на този интервал и за това в момента ти сигнализира In1 (примерно). Нормално In1 се наглася на 10 или 15 хиляди километра "според зависи". Принципно In2 се задава за 30'000км когато човек трябва да погледне и други неща по колата, дори в сервизните книжки е отбелязано "Голяма инспекция" всеки път на този интервал. Тя включва общ преглед на състоянието на автомобила от това дали имаш достатъчно течност в чистачките до дали ти работи парното/климатика. In1 или In2 не сигнализират за смяна на ремъци.Изчистването на този интервал и задаването му на нови стойности става най-често чрез компютър и VAG-COM, а до колкото ми е известно и чрез чисто натискане на разни бутони по таблото, но ще помоля по-светнатите да напишат след мен как това става и за кои модели Ауди се отнася.Нулиране чрез VAG-COM Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marcus Aurelius Публикувано 29 Март 2011 Доклад Share Публикувано 29 Март 2011 Сърдечни благодарности на колегата ivoair за помощта!Нулиране чрез бутоните за следните модели: 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sexo Публикувано 20 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 20 Октомври 2011 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 21 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 21 Октомври 2011 При желание някой да добави как се нулират инспекциите, да ми пише ЛС. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts