Jump to content

ReXcHo

Members
  • Мнения

    329
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Ямбол
  • Интереси
    Коли и жени

ReXcHo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ReXcHo

    80 купе 2.3 куатро

    колега колата никога не е имала газово не е сменян филтъра а пък за катализатора ще проверя дали има и почвам да проверявам всички версии . благодаря колеги за съветите
  2. ReXcHo

    80 купе 2.3 куатро

    Здравейте колеги!От доста време не съм писал бях само читател.но уви проблем!Едно приятелче си купи преди около 3-4 месеца ауди 80 купе 2.3 куатро 133к.с ако не се лъжа.Та проблема е следният;До 3000 - 4000 хил. оборота колата върви доста прилично. но мине ли тези обороти колата замира.започва едно много мудно ускорение?!Не съм карал друго такова ауди и нямам база за сравнение . но не мисля че това е силата на колата и се чудим какъв може да е проблема.Ако някои се е сблъсквал със същият проблем ако може да сподели. Благодаря Ви предварително!
  3. Честито и от мен много се радвам за тези високи постизения на колегата.Много бих искал да видя снимки или видео за да покажа на нашите Ямболии какви коли има в бг.Щото тука в нашия краи има много заблудени момчета.Още веднъж поздравления и едно ГОЛЯМО БРАВО
  4. честно да ви кажа не се бях решил да слагам но дето се вика направо ми паднаха от небето,този приятел ми ги даде с вратите и видяях че има и така реших да ги сложа.Имам стъбилен жичкаджия само искам да ми кажете точно какво още освен 1машинка трябва да си взема.
  5. Здравейте!Днес си взех от един приятел 2-задни врати и една предна за аудито ми като резерва.На предната врата има мех.за ел.стъкла а на моето няма и бих искал да си монтирам на моите предните врати ел.ст. знаете ле дали може да стане това и на каква цена вървят машинките (на мен ми трябва 1)и какво още друго ще ми е необходимо за инсталирането им.Благодаря ви предварително.
  6. Един приятел си взе стъкло само 2-ра ръка но добро значи струваше му 15лв.
  7. Колеги аз си ги направих със бели циферблати и стои мн. добре но немога до си намеря за тези допълнителните които стоят срещу скоростния лост.Ако някои знае от къде и на каква цена моля да сподели.
  8. Колеги моля ви кажете си мнението какво да го правя тоя таван.почти целия се отлепи и незнам какво да правя.Казаха ми че неможело да се лепи а само смяна изцяло.Вярно ли е това и колко може да ми струва.
  9. ReXcHo

    ASVALT SUBMARINE

    Колеги само ако знаете в Ямбол как са нарязали всички пътища ... и нямат и намерение да ги оправят направо е ужас.Направо не са хора как може да ги правят тези циганий.
  10. Колега навсякъде ги има.Само казваш за какъв модел и дали да е с гърбици или не и готово.
  11. И аз ако мога с нещо да помогна!!!Снимки това онова ... пепелник за доло да потърся ако искаш .щощо мисля че трябваше да имам един такъв резервен ама не съм сигурен.Само кажи ... и почвам да търся.
  12. Ето вхърлете едно око. http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2165...65&AlbumId=5174
  13. Еми приятелю виж моите как са.Като сложиш датчиците и си има такъв пепелник които е за под датчиците се монтира е и доста ефектен.А само незнам запалката къде ще е щото при мене е до ръчната :roll: Ако искате да направя още някоя снимчица и да ви пратя по-подробно.
  14. И колко казахте че струват?И уредите вътре си имат лампички.
  15. Момчета вижте за тези урези ли става дума или съм в грешка http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2165...65&AlbumId=5166
×
×
  • Create New...