_koko_

Members
 • Content Count

  4,435
 • Joined

 • Last visited

About _koko_

 • Rank
  User
 • Birthday 09/07/1985

Друго

 • Kaра
  Форт

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Interests
  Б4

Recent Profile Visitors

5,845 profile views
 1. Ако ябълките са опция Air 2020 e много удачен вариант според мен. Оправиха проблемната клавиатура, удвоиха капацитета за съхранение. Интересно на каква цена ще се появи тук предвид, че апъл му смъкнаха с 100 или 200$ спрямо 2019 модела. Сега би трябвало да е 1999 лв.😁
 2. Backup-> Set as new и после ресторваш акаунта си. Звучи като да е софтуерен бъг щом се оправя с рестарт.
 3. Вчера минах от там надвечер, не подозирах за мероприятието, почувствах се като пътувал с машина на времето 20 години назад- дърти фв и бенвета, че и кадет и лада имаше. Неприятен контингент определено, но пък не може да им се отрече ентусиазма.
 4. Ако батерията не е фактор, нокията е по- хубав, поне на хартия.
 5. Mi A2 Lite е с 4000 ампера батерия и Android One. Идеален за служебна пръчка.
 6. Малко оффтопик, ама това Corsini много ми допада, от месец-два пия такова. Има ли го някъде в магазинната мрежа?
 7. Тези са in-ear, докато подовете са buds, което за мен е предпочитана опция. По всякакви ревюта ги хвалят епълските тапи, най-вече като практичност/цена/качество, но така и не съм чул мнения от първа ръка каква е разликата с кабелните.
 8. Осезаема ли е разликата с кабелните, които вървят фабрично с телефона? Много ми харесва идеята на тея х*йни, но все не ми се откъсва един акбойн, щото не съм чувал как свирят.
 9. Капсулите Лаваца аз ги нареждам до Нова Бразилия, изобщо не ми харесват и понасят. От няколко месеци съм на долче густо и за мен са много приемлив вариант, пробвах и други марки със съвместими капсули, но не съм очарован. Не бях пускал еспресо машината ми откакто се разглезих с удобстовото на капсулите. Тя хем не е евтина, хем не вдига/поддържа достатъчно градуса на водата и кафето излиза киселеещо. Като наситеност и вкус най- много ми допада от кубинска кафеварка, но там занимавката е най- голяма с разглобяване и почистване всеки път.
 10. Новият Air е доста добро попадение.
 11. XR е със стандартен IPS дисплей, като на всички досегашни ифони без Х-а. Предимството на амоледа са цветовете, по- наситени и ярки изглеждат. Виж на някой самсунг среден клас и нагоре, там са такива. За някои може да идват твърде анимационни. Не на последно по важност място при покупка на ифона за бедни (XR) социалният ти статус пада значително и категорично.
 12. Глобална програма на епъл е за 2018, след като ги хванаха как понижават честотата на процесорите, когато батерията падне под 80% капацитет. След като нямаме apple store, подмяната се извършва от договорните партньори. За Пловдив не виждам оторизиран сервиз обаче, евентуално с куриер до istyle?!
 13. До края на годината е примоция смяната на батерия в оторизираните реселъри, т.е. 60 лева тук. Аз съм на 84% и мисля да се възползвам, защото ще карам с 7-цата докато се предаде.