Jump to content

shuriken

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 2.5TDI Avant 2002

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    214387669

Персонална информация

  • Локация
    on the beach

Последни посетители

729 профилни разглеждания

shuriken's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не знам защо мнението че са несполучливи 2.5TDI моторите е залегнало яко в почти всички изказвания в темата. Аз лично имам А4 с такъв мотор (163 к.с.) и да чукам на дърво нямам никакви ядове. Преди да си взема тази кола доста се колебаех дали да го направя именно понеже всеки запознат или не на примависта заявяваше че били страшни боклуци. Направих си труда и поговорих с доста хора които имат коли с таива мотори и за мое учудване никой не "изрева". Най-отговорно с опита който имам с 2.5 TDI заявявам че е страхотен двигател, с много добри динамични характеристики и същевременно супер икономичен. Извънгадско при умерено настъпване ми харчи около 7-7.5 на климатроник а градско около 9 а не мога да се сетя за бензинова кола която да върви толкова и да дава разход под 12-13 л./100 км. ако не и повече. Друг е въпроса какво става с такава кола когато попадне в някой чобанин който поради това че е доста пъргава за дизел я кара като идиот и прави компромиси в подръжката с консумативи като масло, горивни и въдушни филтри и т.н. към който дизела е доста по-капризен.
  2. Здравейте, току що смених старото А3 1.9 TDI с А4 2.5 TDI AVANT quattro 2002г. и макар че имам що годе добра представа и от марката а и от дизеловите им мотори бих се радвал ако някой спомене някоя особеност за конкретия модел която би трябвало да знам. Също така ме интересува дали някой би могъл да ми каже какво значи една лампа която понякога ми свети на check-a. Представлява km/h оградено в кръг и над него има 1 като цялото е в жълто. Благодаря предварително.
  3. shuriken

    Audi 4.2 TDI

    Че чудо тоя двигател съм съгласен ама чак пък 9.4 на 100 да харчи ми е меко казано странно.
  4. shuriken

    New* Audi S/RS6 2006

    Е а дано на някоя от следващите срещи на форума да си показваме кой какво е направил на своята NEW RS6.
  5. Това е ново за мен. Благодаря.
  6. Здравейте, От скоро съм собственик на ауди и съответно член на форума. Та повода да съм тук е едно А3 2002г. с гореспоменатия мотор. Това първата ми дизелова а и първата турбо кола, така че ще се радвам на всякаква информация относно подръжката на колата, особености на турбо двигателите, разни слаби места абе вообще всичко свързано с тоя род коли. Благодаря предварително.
  7. Аз съм Йордан-Audi A3 1.9 TDI C 0043 HK.
×
×
  • Create New...