Jump to content

DEUZ

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • ICQ
    170167011

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

842 профилни разглеждания

DEUZ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Уоу досега не се бях замислял, че е възможно да се спука по този начин предното авто-стъкло. Иначе през по-вече от времето парното ми духа в краката или през централните духалки, проблема с изпотяването на стъклата съм го решил "културно" (мразя да бърша стъкла) с един анти-фог препарат на Sonax - пръскаш->търкаш=>мирише хубаво и няма изпотяване. За паленето сутрин вече втора зима нямам проблем можеби защото я държа в гараж затова и си пали от раз, а иначе на двапъти ми се случва да я паля на Пампорово и два-три на Банско - пали си две подгрявания и един оборот. Изградилсъм си мотото "Бъди подготвен и изненадаи Зимата, за да не те изненада тя". Застуди ли - минавам на нафта с "екстри", мъкна всякакви помощни джаджи (например едно ТСМ-ско ключодържателче с реотанче за размразяване на ключалки в случай, че от студа блокира централното), на път извън града задължително и лопата. Като ученик имах Opel Kadett D 1.3S с автоматичен смукач, в студено зимно време пали без проблем и когато излезне от синия сектор смукача гаси, всичко е ОК само да не ти се наложи да спреш двигателя когато стрелката е в края на синия сектор - смукача е изключил, колата още е студена, смукача не се включва пак и просто няма палене - докато температурата не падне до средата на синия сектор ~ 55C.
  2. DEUZ

    КЛУБЕН УЕБСАЙТ

    Аз гласувах за 1-ви вариант защото е цветничко, анимиранко, с две думи е - приятно за окото. Струва ми се че, ако карето е по-голямо ще се вижда по-добре.
  3. DEUZ

    S1 530 PS

    Ето тук се продава легендарното Audi Quattro S1 на Валтер Рьол и Стиг Блумквист (напълно реставрирано)- 600к.с. за 220 000 евро, за което си спомням че му дават 0-100 за 2.6 сек. Това е вече легендарна машина.http://www.carclassic.com/html/DG65.htm P.S. С тази кола Валтер Рьол отнася 17 човека.
  4. DEUZ

    Нови глоби...

    Братле, ти катастофирал ли си досега? Явно не си, защото нямаше да говореш така. Аз съм катастрофирал два пъти - единият беше може да се каже и по моя вина, а втория бях без никаква вина (станах жертва на камикадзе). Пярвия път катастрофирах на един студентски празник с колата на баща ми - ударих се челно-странично в една скала с около 75-80км/ч, бях без колан и като резултат получиш сериозна уплаха и нищо друго освен щети по колата. Втория път ме удари "при неправилно изпълнение на изпреварване" на отсещната кола челно със скорост около 40 км/ч в следствие от колана, с който бях повреме на удара получих синина през гръдния кош за около 2-3 седмици. Моето мнение е, че колана може в градски условия да ти навреди повече отколкото да ти помогне. Освен това доколкото си спомням от лекциите по съдебна медицина колана "помага" до около 90 км/ч над тази скорост процента пада значително, даже в някои случаи даже нанася по-тежки поражения. Малко се поотнесах от темата - разбира се, това е още едино абсурдно предложение, целящо въвеждането на още една форма на "полицеиски" рекет
  5. Че МВР си имат цял ЕТИЧЕН кодекс, който да спазват, но явно никой от тях не го е чел.
  6. DEUZ

    offtopic

    Трябваше да се поогледаш можеше да видиш и партулка с двама-трима ушевци някъде зад храста, да дебне дали се спазват сигналите на светофара
×
×
  • Create New...