Jump to content

Jorata

Members
  • Мнения

    15229
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jorata

  • Рожден ден 9.09.1981

Друго

  • Kaра
    F31 Sport Line

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    gpeicheff

Последни посетители

6060 профилни разглеждания

Jorata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Взехме Панасоника. Проблема е, че има тъмни петна в ъглите, но всичките имаха всъщност и момчето ни предупреди за това.
  2. Тва LG го намерих на 47 инча на същите пари с транспортен дефект. Няма видими следи по корпуса, само кашона бил повреден а телевизора сервизиран. Има си гаранция, но не знам сменяне ли е матрицата. Нещо мнение? Хладилник и пералня сън купувал така и бачкат сума години вече, ама телевизор?!?
  3. Taя тема ще я следя, че нашите са на същия казус, със същия бюджет. Даже бих помолил за мнения за тези 2 варианта. PANASONIC-TX-42AS650-3D-LED http://www.technopolis.bg/b2c/details/15430/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-42AS650-3D-LED LG-42lb650v http://www.technomarket.bg/products/09135848/lg-42lb650v Това VC500 e някакъв вид модерно дистанционно предполагам, нали?
  4. Aз от години ползвам една Лумия 710. Дойде и времето и на нея, нещо се бъгва миркофона и не ме чуват отсреща, та сега чакам един Самсунг С5 мини да ми пратят. Снимал бил под вода и като характеристики ми хареса. Бях се насочил към С4 мини, ама за почти същите пари идва С5-цата, така че се спрях на него.
  5. You might want to get Audi Club Bulgaria window stickers. Those would increase the waves and horns, dramatically.
  6. Нямах предвид теб в случая. Хубави джанти, но гумите нищо не мога да кажа. Имат някакъв грайфер, но това не е показател, за това дали са читави. Може просто пластмасата да им е по-висока, а каучука да е отишъл по дяволите. Освен това случки като споменатата от Рерол са изключения, а не практика. Говорим за масовия случай на идиоти с гуми за по 50лв чифта, на 16-ки и 17-ки.
  7. С послелното сьм сьгласен. А оня скайп-сваляч и доцент няма какво да го коментирам. Ганьо пак е преебал системата и кара страаашни гуми за без пари. Най-хитрия и умен. Бунаците си купуват нови, за да му ги подарят след 1/2 г и 6000км навьртяни. Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
  8. Aма нещо се правите на луди и подминавате въпросите гледам. Какво значи "читави", бе? На 2г и 50 000км? Това ли са читави гуми според вас? Колко живот имат тия криви тарлъци? 1г МАКС. Голям келепир, няма що. За 3г си назад с материала даже. Ако караш на село от магазина до къщата ясно, ама гледам СофиЕнци и Варненци тука. Как ще спреш на паветата с пластмасови галоши от 50-60 например, като се засили някой самоубиец да пресича на МС? Коко често се намират хубави гуми? Евентуално от някой джанмбазин, дето ги е свалил от новия внос да изкара още 100лв горница. Не сте в ред честно. Има нови гуми на страхотни цени, че даже имаме и няколко гумаджии във форума, вие се занимавате с простотии и кокошкарщини.
  9. Ми много ясно. Хората са зимислили градски транспорт. Аз не искам на светофара да ме пребие някой кретен, щото разликата от 100 до 120лв е много дебела да я платиш за 3г напред. Представи си, че съм с детето. Направо го пречуквам такъв цървул. Аман от Ганьовци. Колко са читави едни 4-годишни гуми бе капацитет? Колко човека си сменят гумите всяка година, пък макар и по 100лв парчето? Гума на 1г да я смениш, дали не е на 30-40х км?
  10. На гол тумбак чифте пищови. Къде си тръгнал с 2 коли при 800лв заплата бе мой? Пък и апартамент изплаща. Бази боже от такива като тебе. Oт 120 нагоре, вика. Как имаш кола, като не можеш да си позволиш 8ст(ОСЕМ СТОТИНКИ) на ден, бе?
  11. Абе вие сериозно ли? Автобуси за вас няма ли? Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
×
×
  • Create New...