Jump to content

bobby

Members
  • Мнения

    2181
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bobby

  • Рожден ден 4.01.1988

Друго

  • Kaра
    '10 Audi A6 4F 3.0TD

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

11848 профилни разглеждания

bobby's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В интерес на истината свалям часовника само за да го заредя, т.е. през ноща иначе ми е постоянно на ръката и си ми служи чудесно - приемам обажданя, кратки отговори, музика пускам, сменям, усилвам - сиреч служи ми
  2. Аз лично съм много доволен от цялата работа, като за мен прозорци, ключалки и т.н. са излишни освен ако не отдаваш апартамента през ЕърБНБ (например). Как се командват нещата от различни етажи: -> Алекса има дистанционно, което можеш да носиш със себе си когато си вкъщи; -> Apple Watch, както е в моя случай, тъй като моята автоматика минава през хомбридж за всичко, а алекса ми е бекъп свързан към контролера. Т.е. като ФБР, вдигам часовника до устата си и казвам направи това и то става. -> Управлението на щори, в случай че са автоматични, има доста. Аз ползвам модул на Фибаро например. -> Гаражна врата -> фото клетка вътре и/или препрограмиране на сензора на вратата да активира автоматично затваряне след ХХ секунди само в случай, че лъча светлина е бил прекъснат за УУ секунди (т.е. кола е влязла/излязла), примерно. Като цяло, в обобщение, смятам, че правилният дизайн и архитектура на всяко ИТ решение работи ЗА ползвателя си, не му пречи. Когато обаче не е домислено нещо, то почва да ти пречи -> осъзнаваш от какво имаш нужда; проуваш какво се предлага на пазара; планираш; изпълянваш и след това се наслаждаваш. Аз лично, когато легна на дивана не ме интересуват дистанционни, телефони, ключове за лампи и т.н. всичко става с глас и става веднага.
  3. Аз имамтермостати на радиаторите, които са ми вързани към Верата, но тъй като в апартамента от както живея не ми се е налагало да пускам паро само ек така си седят Гласовите команди навсякъде са голямо удобство, дори в колата избягвам да пипам копчета.
  4. Малко късно се включвам, понеже сега чак видях. Вкъщи съм с Вера контролер и суичове на фибаро (димери) и суич за ролетни щори + сензори за светлина, движение, влажност осветеност и т.н. Първата стъпка беше само с Вера, като всичко беше ок като изключим, че постоянно трябваше да имам телефон наблизо - това не ми харесваше. Тъй като имаше бета версия на Вера за Алекса си купих алекса защото исках да контролирам всичко с глас - Алекса не работеше като хората (самата "тя" работи мн добре, но не и с Вера плъгина) защото се налагаше да нагласявам сцени за да управлявам лампите - не ми допадна и продължих напред. Открих хоумбридж, купих си разбери пи, инсталирах го и го настроих и всичко се премести в хоумкит + достъп чрез Сири - чудесно. Най-хубавото нещо на хоумбриджа е, че можеш да навържеш всички уифи енейбълд девайси и да ги мушнеш в хоумкита - така направих за телевизора, климатика и т.н. Крайният резултат е, че вече всичко правя с глас, чрез сири и дори когато телефона не е в същата стая мога да активирам всичко от часовника (гласово или чрез хоумкит апа). Едно допълнение е, че инсталирах и Home+ (мисля беше) с което си правя сцените и след това мога да ги ползвам директно чрез сири.
  5. Къде в Княжево е румен и бачка ли вечер?
  6. Перник, колега, като еветнуално може да се докарат до София. П.П. Пишете лични съобщения или се обаждайте, че не поглеждам много често обявата.
  7. Колеги от къде може да сваля някаква информация за картите за BMW E60 525D? Искам да си побъзгам малко по файла, но нямам идея коя карта за какво е. Колата е с EDC16. Някой да има достъп до DAMOS файлове?
  8. Колеги, имам 4бр. гуми Dunlop Winter Sport 3D с размер 195/60/16 99T и DOT:2409. Гумите са равномерно износени като 2 от тях са с 6мм другите малко над 6мм. Диаметъра на гумите съвпата с този на 205/55/16, т.е. могат да се ползват без проблеми като заместител! ЦЕНА: 220лв. за 4те бр. Контакти: О887 7ОО 265 - Боби Снимки:
  9. Колеги, имам 2бр. зимни гуми Nokian WR G2 с размери 215/60/16 99H XL и DOT:3408. Грайфера им е 6мм. и са в добро състояние. Цена: 100лв. за двете Контакти: О887 7ОО 265 - Боби Снимки:
  10. Марка: AMTEL Модел: Nord Master 2 Тип: ЗИМНИ ***Имам съмнение, че са регенерат! DOT: 5107 Брой гуми: 4бр. Грайфер: НОВИ Цена: 120лв. ПРОДАДЕНИ!!!
  11. Марка: Bridgestone Модел: Blizzak LM25V Размер: 245/45/18 Грайфер: 2бр. 6мм., 2бр. 4.5мм DOT: 1211 Тип: ЗИМНИ Брой гуми: 4бр. Цена: 300лв. за 4бр. ПРОДАДЕНИ
×
×
  • Create New...