Jump to content

youtube

Members
  • Мнения

    427
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

1286 профилни разглеждания

youtube's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ми не.шантаво ми е да схвана идеята ти.Къде е смисъла като изтриеш грешката после да не показва развалената част така да кажа? ето тази част от поста ти не я схващам Та вместо когато ти излезе грешката за чек енджин и изтриваш записа за грешка от паметта на колата , кракнатия софт реално изтрива самата грешка примерно p16250 и тя повече няма да ти излезе дори и да е развален датчика
  2. човека пита и му казвам.Всичко си намира няма проблеми.с 22.3 съм
  3. трие ги до време.после пак си излизат.аз ползвам такъв именно от склад 66 и съм много доволен.1 година вече.
  4. Колега тия симптоми дето казваш,ходи да ти сменят филтъра на газовия клапан,както и ако има нужда ремонтен комплект на изпарителя.1000% изпуска газ и я дави.Симтомите ти са точно като моите.Нищо,че колата ми не е Ауди.Просто съм почти сигурен,че това ти е драмата.
  5. На 5S хвърчи.Доста по бърз е телефона
  6. Здравейте.Преди няколко дена закупих 5s от UK.Имам проблем с yoуtube.Самото приложение го отваря,но,не иска да зарежда клиповете.Някакви идеи да имате?Нито през мобилен,нито на wifi реагира.Имам и айфон 4 с него няма никакви проблеми.на един и същ рутер вкъщи 4ката отваря клипове,5с не иска.
  7. Колеги а какви са ви признаците на развалена помпа? Аз смених всичко по спирачната система проблема си остана.. При нормално натискане педала на спирачката, потъва до крайно положение и колата не спира. Когато го натисна рязко, колата забива муцуна буквално. Явно не прави налягане според мен. Малко кофти се кара така.. И аз ще я сменам тези дни.
  8. София-Карлово сам, 1 сак багаж 80б3 1.8 NE AKM маршрута бе през Тракия, отклоних се около Пловдив заКарлово. Избегнах на отиване подбалканския. Та, като цяло си е заобикаляне със около 60км ако се кара по магистралата. Средна скорост 90-100. След отклонението от магистралата гледах да подържам 80км/ч.Засичането е пълно пълно. За изминати 204 км, побра 14 литра. Среден разход 7/100.Колата е в топ състоание. Чисто нов изпарител, свещи, изобщо всичко е изрядно на максимум.
  9. youtube

    Кoнтакт б3 1.8 NE

    Колега да не е имало пожар в някои от кабелите под волана??? Аз го играх тоя филм на същия мотор и купе. Една вечер си карам и нещо изпуши изпод волана. На другата сутрин слизам да паля и същите симптоми като при теб. Давам на контакт, нищо не свети....
  10. Аз също съм го имал този филм. Оказа се контактния ключ
  11. youtube

    Скоростна кутия AKM

    Ауди 80 1.8 NE AKM 80km/h-2000 оборота. Това по табло. По нагоре непомня. Мисля, че към 130 е на 3000
  12. Ми колега виж си водната помпа дали изобщо върти водата.
  13. 1.8NE с чисто нов изпарител ловато на около 600км.последните 3 засичания градско са 11.3,11.5 и днес ми даде 10.8.това само градско в София. Начина на засичане е пълна догоре само, на една и съща колонка. Екото на България. Колата е в почти перфектен вид обслужена. Останаха само свещи да и сменя. Незнам дали ще падне още, но и така ме изумява. Като се има и напредвид, че още я паля сутрин на газ, а е ръчен смукач и докато загрее е дръпнат. Да споделят и други колеги с този мотор как им се държат колите.
  14. Колега водната помпа работи ли?
  15. Аз съм си приготвил тромби от влак хахахах със се инсталация и всичко.Само да остане време да монтирам и ги почвам Иначе си е весело
×
×
  • Create New...