dafil

Members
 • Content Count

  2,423
 • Joined

 • Last visited

About dafil

Друго

 • Kaра
  втори пубертет

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2,084 profile views
 1. Вчера ходих до един сервиз(занимават се главно с ауди-та) Пред мен правиха оглед на А5 3.0 тди(един момък искаше да я купува, и я беше докарал да я погледнат) и между другото ги питах какво им е мнението за лонг лайф програмата на Ауди. Погледнаха ме и с усмивка казаха"колко много коли за основен ремонт,още преди третата смяна на масло сме виждали"
 2. 255/45 не е нископрофилна гума,колега. Освен това,ако сложиш 235/50 на 19-ските си в допустимите граници.Дават минимален размер 235 за 9j джанта.
 3. @Mustaka ,нещо съм разсеян след работа бе,мен
 4. @P_PETKOV ,да съм спокоен ли,при положение,че наливам VST SAE 5W-40 на 1.8Т(АЕВ)? https://www.ravenol.de/en/product-range/motor-oils-for-passenger-cars-1/ravenol-vst-sae-5w-40/
 5. Години наред имах утечка,която най-накрая оправиха.Оказа се от таблото.Проблемни платки и спойки.Оправиха това,но в момента,в който си взех колата забелязах,че на свободен ход оборотите са 500rpm,а на слух са си 800+.Скоростомерът също не отчиташе правилно.Връщане в сервиза,питане защо така....,а момчето ми каза,че не е барал,откачал и т.н. стрелки или нещо по оборотомер и скоростомер.Тръгнах си.На другата сутрин като запалих-нито оборотомера,нито скоростомера работеха.Аре пак в сервиза,отваряне на таблото-проблемни платки и спойки и в оборотомер и скоростомер.Явно отварянето е ускорило процеса на сгомнясване.Момчето ми каза,че не може да ги оправи.Поръчах си от мегапартс табло,онзи ден си го монтирах-всичко работи.
 6. чртвъртата си изразходва батерията на телефона до обяд 😂
 7. Новата батерия ме кара два дни,а на края на втория я слагам на зарядното при 40-45%
 8. Ми сменяй батерията само!
 9. За батерията,сама по себе си-има смисъл. Но сонитата са изградени с двойно лепещи ленти,така че внимавай кой и как ще ти го прави.
 10. да- малко му ползвам smart-а
 11. Счупих дисплея на старото SE,миналата седмица.Без да се замислям дадох да сменят дисплея-не ми трябва по-голям телефон.Гледна точка
 12. @Prokopi90 ,същото момче има и клип "You Should Buy The New iPhone SE" Въпрос на приоритети