Jump to content

dafil

Members
  • Мнения

    2487
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    втори пубертет

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

3215 профилни разглеждания

dafil's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодарности на @radi_nrj за КЛИПА . Вече си ми работят всички бутони на управлението на климатроника Благодарности и на @Kapone за ТЕМАТА . Вече постоянно ми работи уредът за температурата на маслото Отново беше започнала да "издиша"маншончето от ключалката на багажника, но махнах старите отрязани пръсти от нитрилова ръкавица, които бяха вече скъсани и ги смених с нови три броя, един върху друг и пристегнати с малки свински опашки.Тези изкараха повече от пет години, така че отново няма да се занимавам да търся ново оригинално гумено маншонче
  2. @NIKO , а правилно ли е заключението, че щом лампата в багажника светка при отваряне и изгасва при затваряне, то прекъсвача си сработва и => трябва да търся причината другаде?
  3. Не би трябвало да е в бравата, защото лампата в багажника светва при напълно отворен капак, а изгасва на 15 сантиметра преди затварянето му.Все пак , предполагам че и този прекъсвач работи щом лампата в багажника светва при отварянето му и изгасва при затварянето му?
  4. Някой знае ли къде по колата да търся автоматичния прекъсвач или както там се казва, на багажника на Ауди А6 Ц4 седан. Не мога да намеря никъде по периферията на багажника това бутонче, а алармата ми прави номера и искам първо да проверя дали не дава "отворена врата". Врати и преден капак уж са наред, но за багажника къде да го търся? Ей такова, но на багажника...
  5. Моля, не се смейте, но като средностатистически българин си харесвам идеята за ползване на тел и лепило, особено при ремонт на 25+ годишен навес в неделя следобед. Важното е, че е отремонтирано и работи
  6. еб@на работа,по-лошо е-счупена е Сега ще мисля освен лепене и как допълнително да я заздравя, че пак ще се счупи
  7. На първи канал не ми изписва никакви грешки, но през въздуховодите на централната конзола не духа изобщо! Някакви жокери?
  8. @OvivO , на предно, но на въпросният паркинг бяха оставили свободно място да се излиза на пътя само от горната му страна.
  9. На едно място тази зима ме предадоха гумите.Става въпрос за "паркинга", който се намира по тази отбивка към "Студенец",Пампорово https://www.google.bg/maps/@41.6447509,24.6956396,3a,75y,276.95h,84.65t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5j64heqGMdzkK2swiCsqNg!2e0!7i16384!8i8192 Под "паркинг" разбирайте голямо оширение покрай пътя в гората, естествено с наклон.10 см киша,веднага се окопаваш.И с бутане на стана.Предполагам, че може и да не е било от гумите, защото имаше още пет коли в същото положение. Други оплаквания нямам.
  10. dafil

    Hardtop конверсия

    @Papi123 , дори оригинален хардтоп си е играчка да се монтира,а ако смяташ ти да режеш,напасваш и т.н....доста играчка ще е !
  11. @vagforum , най-важното е да се спазят спецификациите за съответния мотор.После идва избор на вискозитет, на база околна температура при студен старт и стил на каране. При по-студено време, 5w40 ще смазва по-добре при студен старт, отколкото 10w40.А той е критичен !Най-вероятно за това го гори и изпушва при старта.Но поне смазва и в първите критични тактове на двигателя! И естествено маслото да е истинско-каквото пише на етикета, такова да е и в тубата
  12. Двойка ,бензин. На газ? Тва прави още повече конденз
  13. Заложих на 4 бр. bridgestone blizzak lm005 195/65/15 След време ще пиша за мои впечатления.
  14. Може да е несъответствие в разположението на пиновете на буксата на cd-то и на буксата в колата.Може задните говорители да са намалени до "0" на cd-то!
×
×
  • Create New...