Atlantis

Members
 • Content Count

  2,239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

1 Follower

About Atlantis

 • Rank
  User
 • Birthday 03/03/1990

Друго

 • Kaра
  A3 1.9TDI

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

4,751 profile views
 1. Колектор от S3 ка в А6С5. Интересно. Каква е идеята с турбопътищата, ако не е тайна?
 2. Стига го бута по стръмното, без това е лабилен.
 3. За да не е безмислен диалогът, ще ти кажа, че знам как постигат ефектът найт брейкър, както при съдържанието на запълените с газ газоразрядни крушки (ксеноновите), промененото разстояние на електродите им, а така също и спецификата на химичния състав на въпросната "телена" жичка при халогенните крушки така, че да не надвишава определена температура, за сметка на силата на светлината. За това казах, не е само това. Освен това, на всяка кутия с крушките, освен сертификата за качество, има и графика кое за сметка на кое е, в съотношението живот/лумени.
 4. Не си съвсем прав, да знаеш. Само ти казвам.
 5. И все пак мисля, че ще е полезно да го чуем. Благодаря предварително.
 6. Те ви едно нАучно становище на руснаците. Аз не бих им гласувал доверие, обаче. Не вярвам Чехите да карат с най-добрата нафта, по-скоро карат нови дизеле и ги фрЪгат, преди да пропаднат. https://vimana.com.ua/dvukhtaktnoe-maslo-v-dizelnoe-toplivo-pomogaet-ili-vredit/
 7. А па ти като ънлокна левъл 100, видЕ ли извън темата?
 8. Това е невъзможно, според мен. Не е възможно някой, усетил повера на 6 так с дизел, да мине на миксер малолитражка.
 9. Не се научи, дейба, няма 1.9 тди на А6 квадрат.
 10. Тоя лаф за кой път го пускаш в раздела?
 11. Не съм съгласен за управлението на стъклата. Ако при дъжд е спряло управляването им, а като дръпнеш бутончето, се чува цъкането на релето им, то има вероятност да е заминал термопредпазителя им, който се намира под волана, над краката на водача, мисля беше зелен 40 А. Сваля се въздуховода, за да се види. Два един до друг са, един за предните и един за задните стъкла. Имал съм случаи при задръстени дренажи тече върху тях и те буквално се разпадат. Иначе централното е в багажника, в заден ляв калник. П.С. изрових една снимка на един пациент.
 12. Тук са отделно, Пеца. Кабели като за АСЕ и 6А. Но дълги по половин метър. Добро включване.