Jump to content

КАРБОНОВО ФОЛИО С НЕВЕРОЯТНО КАЧЕСТВО НА ПЕРФЕКТНА ЦЕНА - 19.00 ЛВ./М2

Recommended Posts

Продавам 3D карбоново фолио. Налични цветове: Черен, Бял, Прозрачен,

НОВО: Тъмно сив, Светло сив, Бордо, Червен, Син.

Ширина на ролката 1.27 м., дължина по ваш избор. Налични два вида:

1. Дебело - за екстериор (отвън по автомобила, мотоциклета - капак, таван, кaлници или където искате)

Издържа на всякакви атмосферни условия - перфектно качество.

2. Тънко - за интериор (вътре в купето, телефони, телевизори и др.)

Цена:

1. Дебело - 19 лв./м2.

2. Тънко - 14 лв./м2.

За количество - ОТСТЪПКИ!

Изпращам с куриер до цялата страна с опция "Виж преди да платиш

Снимки:

https://picasaweb.google.com/107856887390290180176/19002

За контакти: Лични съобщения

тел. 0899 46 44 66 ; 0882 26 10 74

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Като цветове има КАРБОНОВО /черно/ и БЯЛО /прозрачно/, т.е като 3М-ското бяло. Запазва цвета, върху, който го слагате, но придава релеф и се виждат белите нишки. Стои добре на тъмни коли или пък запазва цвета на автомобили на хора, които не искат да променят цветовете в талона, а искат да предпазят колата. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Колега, можеш ли да качиш ако имаш някоя снимка на черна или тумна кола с това прозрачното фолио, за да видим как стои?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам едно питане. Някой може ли да ми каже след като залепиш фолиото някъде, примерно на телефона - после като го отлепяш оставят ли някакви следи от лепило, или боята по повърхността да се отлепя и да остава по фолиото. Друго яче казано след като е постояло известно време запазва ли се качеството на повърхността.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

остава само лепило което може да се почисти със спирт. върху телефон няма грижи да се вдигне боята. Ако боята на повърхноста в/у която се лепи е здрава няма проблем да падне, но ако е била надигната боята или ако е боядисвана повърхноста с неподходяща боя може и да се отлепи. детаил оригинално боядисан не може да останат следи от фолиото или да се олющи.

да използвам да попитам автора на темата дали предлага сив карбон, по принцип има доста цветове карбоново фолио на "3М", разбира се може конкретно в случая да се предлага и само черно B)

Редактирано от Anton Dinev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

остава само лепило което може да се почисти със спирт. върху телефон няма грижи да се вдигне боята. Ако боята на повърхноста в/у която се лепи е здрава няма проблем да падне, но ако е била надигната боята или ако е боядисвана повърхноста с неподходяща боя може и да се отлепи. детаил оригинално боядисан не може да останат следи от фолиото или да се олющи.

Мерси колега. Много полезно. Значи в близките няколко дни ще си тунинговам HTC-то, за да не се драска :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Колегата е много коректен, праща на момента, качеството на фолиото е много добро!

3e9794ab1fc2e634.jpg

422bac847ae12ce1.jpg

b93e015ac85893e6.jpg

c4e2ce5952a988ba.jpg

1ebadd7307abaf49.jpg

Всичко стана много лесно и хубаво, на едно място ми остана малко въздух, но не е болка за умиране, все пак го правих на сухо не съм го пръскал с веро :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Здравейте колеги,искам да помоля някой да ми даде Мобилен телефон за връзка с колегата да си поръчам и аз :) Благодаря ви !!!

0899 46 44 66 :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

И тази година продължаваме с Най-продаваното и качествено фолио на пазара - 19.00 лв.м2 ! За поръчки - Скайп: borissov88, тел. 0899 46 44 66 или 0882 26 10 74 и ЛС, разбира се! Очаквам вашите поръчки ! ! !

СНИМКИ: Моят сайт

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...