Jump to content

wanderer

Members
  • Мнения

    231
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wanderer

  1. ЗДравейте. В много постове четох за Вашите знания и умения с дебитомери на старото поколение аудита. При други обстоятелства не бих ви притеснявал, но вече не знам при кой да отида. Това ми е трети дебитомер и все едно и също. Или няма мощност в ниските или няма високи и харчи 20 на 100. Знам, че е малко нахално, но има ли възможност в удобно за Вас време и място да я погледнете и да ми кажете поне какво да правя? Ще си заплатя разбира се за времето и труда. Просто искам да мога да я карам. Става дума за ауди 2.0, 115 коня AAD  двигател, механична инжекция на газ. Благодаря!

  2. wanderer

    Дебитомер

    Колега, би ли дал номер на Ради б4, явно рзбира от дебитомери и ако се съгласи да му платя и види моя, ще е чудесно. Вече не знам кой да търся. Това ми е трети дебитомер и работата е зле. Като махна гофрирания маркуч работи добре, с него не може. Или няма тихи или високи. Просто ужас...
  3. Здравейте. Купувам гофриран маркуч за ауди 100 Ц4, 2.0, 115 коня, механична инжекция. Моля ако имате такъв, пишете ми на лично за състояние и цена. Благодаря
  4. Продадени. Дълги и безаварийни километри на новия собственик с тях Тема за триене..
  5. Здравейте колеги. Продавам предните си седалки. Черни са на цвят, кожата е с нормални следи от употреба. Нямат скъсано. Имат лумбална опора и двете, а шофьорската се регулира по височина. Продават се БЕЗ подлакътника на шофьорската. Цената за двете е 90 лв. (колкото би ви взел тапицер за поправка на дупка ако сте с кожа За контакт- на лично или 0882471142. За района на София мога да ги докарам на място. Снимки по късно
  6. Здравей колега. На същия, но не рекаро на бартер с доплащане съгласен ли си? Пиши ми на лично. Блг.
  7. wanderer

    Неработещ ABS

    На един приятел така му светеше лампата на пасат 4 и АБС-а не му работеше и се оказа датчик на едното колело
  8. Колега, имаш ли ръчките за мигачите и чистачките комплект и работят ли перфектно? Ако да, цена?
  9. wanderer

    Новия ми ВОЛАН!

    Браво колега, ЕС-ковото воланче винаги отваря много кокпита. А копчетата на него вързани ли са?
  10. Здравейте колеги. Имам черен кожен салон за ауди 100/А6 Ц4 седан, но е обикновен. Ще ми се отпред да сложа кожено рекаро с подгрев. Ако някой има и е съгласен да му дам моите предни седалки, а той да ми даде неговите съм склонен да доплатя по договаряне. Така и другия салон ще остане в комплект и може да се продаде без проблем, като ще покрия разликата. Но трябва да са черни, поне в състоянието на моите (леки забележки по шофьорската седалка), кожени, да им работи подгряването и да са налични двете копчета. Ако имате предложения-пишете ми на ЛС. Поздрави.
  11. Според мен, ако са добри, ги вземи. Аз си смених две изгоряли тонколони с оригинални втора употреба, добри и съм много доволен. Явно си е сметнато за това пространство какви трябва да бъдат, защото звукът е много приятен. Разбира се, това е ако не си маниак на силна музика и голям бас.
  12. Ако не се чува моторчето може да има лед в него. Преди няколко дни имах този проблем. Бях налял течност, но явно отдолу е било по-разредено и ми замръзна самото моторче. Свали го и му подай ток да видиш какъв ще е резултата.
  13. Колеги, дайте някакви снимки какво отвивате и завивате по изпарителя, че и аз карам на метан и само ядове бера. Като е студена държи ниски обороти, а и нещо разхода ми се вдигна доста. Кои винтчета да браникам за оборотите да ги вдигна? Благодаря
  14. Ако има газова, най-вероятно е от това. Ако е така, палиш, бръмчиш 2-3 мин. на място и потегляш. После за деня няма да създава повече ядове. Поне при мен беше така. Не е болка за умиране. Все пак е кола на 15+ години.
  15. Колега, извинявам се, че използвам темата ти, но имам подобен въпрос и да не пълним форума с излишни. Та да попитам, моите копчета за ел. стъклата на 100 ц4 ту светят, ту не, като не ги ползвам угасват и като натисна някое светват за известно време. Това нормално ли е? Не трябва ли да светят постоянно? Диодчетата не са изгоряли, тъй като както вече казах светят. Колега, извинявам се отново за вмешателството.
  16. Колеги, ще ви разочаровам, но проблемът се оправи от самосебе си. Затова мразя токове. Според мен ми се еВава пъпката на шофьорската врата (която вратата я натиска като е затворена), а от там и комфортмодула не отчита, че слизам от колата, но това са догатки. Зимата тя ми замръзваше и се налагаше с ръка да я натисна няколко пъти да се оправи. Ще си купя друга, то не е нещо кой знае колко сложно. Та толкова за сега.
  17. Аз подробно съм описал по-горе какво творихме с един приятел и имам и изключване на мигачите и клаксон. Трябва малко изобретателност конкретно за тях, но вече 1,5 год. нямам никакви проблеми. Според мен удоволствието си струва. Целият кокпит ми изглежда къде-къде по съвременен. Правоъгълния волан беше отвратителен (лично мое мнение).
  18. Колеги и аз съм зле с жиците и много ги мразя, но един приятел не веднъж ми е решавал какви ли не проблеми с тоците и мисля, че ще успее да се справи и сега. Следващите дни съм зает, но към края на седмицата ще го видя и ще пиша резултата. Не бързайте с майстори, може да се окаже нещо просто и ако реши проблема ще опиша в темата какво е било.
  19. Благодаря колеги. Като реша проблема ще пиша какво е било при мен.
  20. Колеги, проблема го забелязах днес. По принцип, плафьоните ми светеха на отворена врата, багажник или преден капак или като извадя ключа от таблото,а гаснеха когато заключа с алармата или ключа или когато дам на контакт. Сега сетват единствено когато извадя ключа и си гаснат след определено време, независимо дали заключвам или не. Освен това вече не светят и на отворена врата. Нямам представа къде е проблемът, защото за разлика от други пъти, когато са ми изниквали подобни проблеми, сега не съм пипал никъде по кабели и не съм връзвал нищо. Къде да ровя, че е много дразнещо? Някой имал ли е подобни неволи? Благодаря предварително.
  21. Здравейте колеги. Преди време имах проблем с отмерването на моментния и общия пробег на скоростомера на ауди 100 2.0 механична инжекция 115 коня. След като купих 2 табла и правих какви ли не комбинации пробегът ми тръгна и така до преди няколко дни. Проблемът не е в зъбното колелце. И на двете, които купих (взех ги за работещи) и на моето колелцата бяха в перфектно състояние. Почвам вече да се съмнявам дали проблемът е в таблото или не получава информация, че колата се движи, но скоростомерът ми работи. Както и да е, въпросът ми е ако заместя само скоростомера (самият уред) с такъв с екранче за пробега от а6 ц4 (моят е с аналогови пръстени) дали ще работи или не са взаимозаменяеми? Някои правил ли е тази интервенция успешно? Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...