Jump to content

liubo

Members
  • Мнения

    2103
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A-6 4.2

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    227389245

Персонална информация

  • Локация
    Враца/ България

Последни посетители

3572 профилни разглеждания

liubo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти колега.Интересува ме километража.Фиса в какво състояние е.Ако може една снимка да пуснеш.

     

  2. Здрасти.Имам интерес към куатро винетката.

  3. Здравей.

    Търся табло за а-6 с-5 бензин.От s-6 или от 4.2.

  4. здравей.

    търся табло от s-6 с-5 в добро състояние

  5. Браво че сте ги поканили а това че не са дошли е друга бира.
  6. За мен всички събори на които съм бил/ а съм бил почти на всички/ не зависимо кой ги е организирал са били супер.Спомням си за един водещ-беше уникален.Единствено ни куца масовизацията.Едно ауди с пет фена вътре са четири загубени коли.Можеше и другите отцепили се да бяха поканени.Може и да са малко но все пак и те четири кръга карат.Но нищо-догодина може и това да се случи.Пълно обединение.
  7. Както няколко човека го казаха-марката е важна а не клуба.И не съм разделял просто ако всички от АКБто бяха се включили поляната щеше да ни е тясна.
  8. Може би си прав но Елби не ни запозна.Мислех си че си някой случаен там.Не те познавам лично и затова може би греша.Мнението ми е само от постовете;Същото беше и с Цветчо докато не се запознахме на живо и си промених мнението.
  9. Честно казано не очаквах такъв пост тук.Особено от теб.Винаги съм имал лошо мнение за теб базирано на постовете ти.Винаги си влизал напред с бутонките.За пръв път те видях на събора в събота и то благодарение на Юлияна разбрах кой си.Но това е друга бира и си е лично мое мнение.+- Това че признавате заслугите за организацията на друг ви правя евала.Не знам колко коли бяха но 95 процента от тях бяха на кръвната група.А колите бяха доста.Не знам защо от АКБто нямаше солидно присъствие.Това не го казвам с лоши помисли.Просто констатирам.Явно в АКБ ентусиазма си е отишъл и е останал само ...не знам какво.Може в неделя да сте се активизирали но казвам какво видях в събота. Ако съм обидил някой моля да ме извини. Елизар ми направи много добро впечатление момчето.Евала.
  10. Здрасти.Не мога да си поръчам номер за събора

    Любомир Димитров Liubo AUDI A-6 4.2  Враца 0878121441

  11. Търся комфорт модул за а-6 с-5 2.5 TDI 180 к.с куатро 4ВО 962 258 N
  12. И какво толкова ако не е на толкова километра.Ако си мераклия иди и я виж и тогава решавай.Аз като купувах мойта и ревна оня осмак в паркинга на мола малко се стреснах.Мислех да побегна с пълна газ от там.Така че сам решаваш.Само ако може да свалиш от цената ще е добре.
  13. Излиза че за 15 год. е навъртявала по 18 км.на ден или 540 на месец.Не е невъзможно но е малко вероятно.
×
×
  • Create New...