eurogas Публикувано 13 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2011 Искам да изясниме веднъж завинаги защо почти всички ABK-та, се клатят и друсат по светофарите с монтиран ГИ, наслушах се на всякакви щуротии, затова специално съм снимал какво е необходимо за правилна работа на този мотор, напоследък преправихме доста такива В4-ки, които са получили нов ГИ които за съжаление не работи както трябва.Причината е много проста, неправилно подаване на горивото, всички са продупчени много назад и най-вече посоката на щуцерите е срещу потока на входящия въздух, резултата е перфектна работа на бензин и колебливи ниски обороти на газ, с много силно разклащане на цялото купе.За правилна работа на ГИ е необходим демонтаж на колектора, четири дълги щуцера, които задължително се запилват под наклон в края, точните места се виждат добре на снимките, така продупчен ABK-то работи отлично. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Strong Публикувано 14 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 14 Октомври 2011 Евала за добрия материал. Моя газаджия и до сега не му е на ясно как да реши проблема с АБК то Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiauto Публикувано 26 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 26 Октомври 2011 Не че се заяждам, но пускате много странна тема - защото когато ви се обади човек да погледнете уредба (fobos)поставена не във вашия сервиз с този мотор и с този проблем го отрязвате, че не се занимавате с такива коли и че едва ли не всички АБК-та имат това поведение на празен ход.Радвам се, че започвате да се занимавате и с такива "преправяния" :-)А това решение мноого отдавна се знае.Даже съм драснал едно инфо по въпроса в раздел Направи си сам... Наистина този мотор работи прелестно на газ с ГИ !Поздрави и много доволни клиенти! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eurogas Публикувано 27 Октомври 2011 Автор Доклад Share Публикувано 27 Октомври 2011 За съжаление не ни остава време за такива неща, основно се занимаваме с монтаж на ГИ, и разбира се гаранционно обслужване на монтираните при нас уредби които не са никак малко, стараеме се нашите клиенти които са ни се доверили за монтаж, да получат експресно обслужване при смяна на филтри и технически преглед, ето затова не ни остава свободно време за поправка на чужди монтажи.Системата ни действа много добре, практически едно такова обслужване става за не повече от десет минути, разбира се предварително се уточнява точен час по телефона, така пестиме ценно време на клиентите си, знаете че по други сервизи за такива дреболии се виси с часове. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 27 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 27 Октомври 2011 Евала за добрия материал. Моя газаджия и до сега не му е на ясно как да реши проблема с АБК то Идеално, газифицираните да им е честито!Само фрезованите щуцери да им почистите "мустаците" с по едно шабърче, че така монтирани недовършени не знам кой ще ги търпи на колата си. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eurogas Публикувано 30 Октомври 2011 Автор Доклад Share Публикувано 30 Октомври 2011 Времето за операцията беше много ограничено, поради това че се наложи да я проведем съвсем неочаквано и непланувано помежду другите поети задачи, затова няколкото мустачета по единия щуцер са съвсем допустима грешка, която няма да се отрази по никакъв начин на работата на системата, всичко останало стана перфектно.За съжаление съвременните фотоапарати имат малкия недостатък да правят прекалено детайлни снимки, небива да им позволяваме да изместват фокуса от важните неща към дреболиите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eurogas Публикувано 18 Декември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 18 Декември 2011 (Редактирано) Много интересен факт, не е за вярване но почти всички АБК-та които виждам напоследък са монтирани неправилно, и така си карат от години, мотора си тресе та ще скъса тампоните..... казват че се свиквало с друсането, колко търпеливи хора имало по света, мен ме изнервя ужасно клатенето на цялата кола светофар ??? Редактирано 18 Декември 2011 от eurogas Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eurogas Публикувано 18 Декември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 18 Декември 2011 Много интересен факт, не е за вярване но почти всички АБК-та които виждам напоследък са монтирани неправилно, и така си карат от години, мотора си тресе та ще скъса тампоните..... казват че се свиквало с друсането, колко търпеливи хора имало по света, мен ме изнервя ужасно клатенето на цялата кола на светофар ??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milanski Публикувано 18 Декември 2011 Доклад Share Публикувано 18 Декември 2011 Имам приятел с АВК с ГИ Фобос и той има същия проблем преди ти бях писал на л.с. но така и не получих отговор а именно колко би му струвало да се отстрани проблема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eurogas Публикувано 19 Декември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 19 Декември 2011 Пак казвам имам желание, но за съжаление нямам достатъчно капацитет за ремонти и преработки на грешно монтирани системи, това което мога да направя е да дам рецепта, да покажа как трябва да се работи и какво точно е нужно, нима това е малко, сега с тези снимки всеки един майстор дори без особени способности може да се справи с проблема. Надявам се занапред монтажите на АБК да са по-грамотни, моля колегите да ползват опита. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anton antonov Публикувано 26 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 26 Февруари 2012 Искам да изясниме веднъж завинаги защо почти всички ABK-та, се клатят и друсат по светофарите с монтиран ГИ, наслушах се на всякакви щуротии, затова специално съм снимал какво е необходимо за правилна работа на този мотор, напоследък преправихме доста такива В4-ки, които са получили нов ГИ които за съжаление не работи както трябва.Причината е много проста, неправилно подаване на горивото, всички са продупчени много назад и най-вече посоката на щуцерите е срещу потока на входящия въздух, резултата е перфектна работа на бензин и колебливи ниски обороти на газ, с много силно разклащане на цялото купе.За правилна работа на ГИ е необходим демонтаж на колектора, четири дълги щуцера, които задължително се запилват под наклон в края, точните места се виждат добре на снимките, така продупчен ABK-то работи отлично. Здравейте,моят ГИ е монтиран от вас на Б4 АВК преди 2 години и тогава след многократни посещения при вас и спорове така и не го оправихте този проблем "колебливи ниски обороти на газ" ,щуцерите ми не са пробити както на снимките а по назад,виждам че вече сте открили проблема ,какво решение ми предлагате? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
malipali Публикувано 23 Септември 2015 Доклад Share Публикувано 23 Септември 2015 Здравейте, бих искал да споделя какво съм "сътворил" и да си кажете мнението Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaninio Публикувано 29 Септември 2015 Доклад Share Публикувано 29 Септември 2015 Здравейте, бих искал да споделя какво съм "сътворил" и да си кажете мнениетоНяма много смисъл от това,но ОК Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
malipali Публикувано 29 Септември 2015 Доклад Share Публикувано 29 Септември 2015 Защо да няма смисъл след, като колегата е пуснал цяла тема относно проблема описан от него Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване