tox Публикувано 1 Ноември 2011 Доклад Share Публикувано 1 Ноември 2011 (Редактирано) Май ми замина маховика и сега гледам из ЕТКА комплекта ми излиза с размер 225мм и оригинален номер 038 105 264J, но тук-там из форумите попадам на информация, че е 228мм....Също така знам, че демпферните комплекти на Закс за AHF, които се продават в мрежата са на 228мм.. Това е колегата morefei1 от VW и дизел форума. Как е всъщност ? Редактирано 1 Ноември 2011 от tox Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 1 Ноември 2011 Доклад Share Публикувано 1 Ноември 2011 По снимката която си качил си личи, че са слагани и двата размера... виж си VIN-a на колата в кой от номерата попада и ще разбереш с кой маховик си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tox Публикувано 1 Ноември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 1 Ноември 2011 Така и не се научих да чета след коя и преди коя рама и т.н...Това са последните цифри от рамата:XA005259, ако някой може да хелпне Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
morfei1 Публикувано 1 Ноември 2011 Доклад Share Публикувано 1 Ноември 2011 (Редактирано) Ако си с фи 225 и слагаш цял комплект на фи 228 проблема ти е никакъв, изпробвано на AHF Mk4, вече почти 3 години. Много ме съмнява да намериш по мрежата комплект на фи 225, освен в представителство на VW/Audi Редактирано 1 Ноември 2011 от morfei1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tox Публикувано 1 Ноември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 1 Ноември 2011 Ако си с фи 225 и слагаш цял комплект на фи 228 проблема ти е никакъв, изпробвано на AHF Mk, вече почти 3 години. Много ме съмнява да намериш по мрежата комплект на фи 225, освен в представителство на VW/AudiАаа ок, незнаех за това питам Значи 228не е проблем, супер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tox Публикувано 3 Ноември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 3 Ноември 2011 (Редактирано) Странно, свалихме го и размера на феродовия, както и на притискателния диск е 218мм, а аз такъв не намирам е ЕТКА. Аз ли бъркам в меренето или има и такъв вариант?И още нещо: вилката на съединителя лесно ли мога да я намеря и какви пари да очкавам да ми обяват.Ще трябва утре да я намеря, а не частта ми е изглежда странна да се намери лесно Редактирано 3 Ноември 2011 от tox Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Вписване