Jump to content

AHF демпфер/съединител инфо

tox

Recommended Posts

Май ми замина маховика и сега гледам из ЕТКА комплекта ми излиза с размер 225мм и оригинален номер 038 105 264J, но тук-там из форумите попадам на информация, че е 228мм.

...Също така знам, че демпферните комплекти на Закс за AHF, които се продават в мрежата са на 228мм.
. Това е колегата morefei1 от VW и дизел форума. Как е всъщност ?

dualmass.png

Редактирано от tox
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По снимката която си качил си личи, че са слагани и двата размера... виж си VIN-a на колата в кой от номерата попада и ще разбереш с кой маховик си

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и не се научих да чета след коя и преди коя рама и т.н...

Това са последните цифри от рамата:XA005259, ако някой може да хелпне :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си с фи 225 и слагаш цял комплект на фи 228 проблема ти е никакъв, изпробвано на AHF Mk4, вече почти 3 години. Много ме съмнява да намериш по мрежата комплект на фи 225, освен в представителство на VW/Audi

Редактирано от morfei1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си с фи 225 и слагаш цял комплект на фи 228 проблема ти е никакъв, изпробвано на AHF Mk, вече почти 3 години. Много ме съмнява да намериш по мрежата комплект на фи 225, освен в представителство на VW/Audi

Ааа ок, незнаех за това питам :bia: Значи 228не е проблем, супер :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно, свалихме го и размера на феродовия, както и на притискателния диск е 218мм, а аз такъв не намирам е ЕТКА. Аз ли бъркам в меренето или има и такъв вариант?

И още нещо: вилката на съединителя лесно ли мога да я намеря и какви пари да очкавам да ми обяват.Ще трябва утре да я намеря, а не частта ми е изглежда странна да се намери лесно :steinigung:

Редактирано от tox
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...