Jump to content

ADR 1.8 ГИ Симгаз +

Recommended Posts

Преди месец сложих газ Симгаз + монтираха я в Ст Загора колата върви но много гори няколко засичания и все се върти около 20 на сто като включа и бензина в това число става още повече три пъти ходих да я настройват казвват че всичко е нормално но ефект няма днес сложиха дюзи 1.8 мм и ще видим какво ще стане старите бяха 2мм. имам кабел Вагком на бензин всичко и добре като показания гешки няма. Имам и кабел и софтуер за газовата Симгаз 3 но с него несъм ровил по колата като разчитах на тези които я монтираха но уви. Ако някой колега с този двигател има снимки на настройките на тази газова да помага гледах че променят времената на дюзите и някакъв коефициент но не ми се рови на сляпо. Така бях и с Вагкома но с времето и четене изфорума му хванах цаката сега е време да се ушлайфаме и с настройките на газта . Щото в Ст Загора по мнение на патили има много монтажници и ме съветват да ходя в Пловдив но ако има колеги минали по този път да поматат

ADR 1.8  20V 1998   Audi A4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли графика с МАП или не чете тези стойности?

Пробвал ли си следното - когато я караш и държиш педала на газта в едно положение / примерно на 3-та с 50 км/ч/ и превключваш от газ на бензин и обраното, променят ли се бензиновите времена. Ако да в каква посока - по-високи или по-ниски?

Целта ти е да докараш еднакви показанията на Tбезнин при работа на бензин и газ. Различните обороти и натоварвания изискват различни коефиценти, които ти трябва да откриеш или накараш газовата сама да ги сметне и да ги коригира.

Това, което ми прави впечатление някои снимки е, че бензиновите времена са по-високи от тези на газ. Това в движение ли е или я форсираш на място? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не чете МАП  графика времената на бенз. и газ на ПХ са почти еднакви на снимките не е в движение а на място я форсирам като е на газ стои последното време на бензин и за това е така  Не съм я пробвал в движение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Компютърът трябва постоянно да показва времената на бензин, защото те са водещи и за работата на газ. Не може да има газово, без бензиновото. На какво налягане е изпарителя. Какви са дюзите, Рейл ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

След смяна на дюзите с 1.8 разхода е 13/100  което е добре за градско на късо 3-5 км в зимата в Стара Загора

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...