Jump to content

Съединител отделя високо

irc84

Recommended Posts

Колеги искам да ви попитам мога ли да си регулирам съединителя на аудито а6 99год. че един майстор ми вика не се регулира само нов.Ама аз не му вярвам или не му се занимаваше или не разбира.Отделя много Високо и почна да ми се случва да я гася :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм сигурен но мисля че може да се регулира просто на маистора не му се е занимавало отиди при друг майстор да погледне и да ти каже можели неможели но аз мисля че може незажисимо дали е с помпа или с жило се регулира. Ако вземеш два чисто нови съединителя на една и съща фирма единя винаги ще отделя по горе от другия там влиза в роля регулиращия винт и сединителя се напасва да отделя нормално така че те саветвам отиди при друг преди да даваш излишни пари за нов съединител като може да се регулира стария

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе и аз мисля че трябва да се регулира ама от 2 дена не мога да видя нищо по темата из нета.Не ми се купува нов съединител а ако ида в юнитрейд ще ми вземат луди пари и само за регулиране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя дето ти вика "не се регулира само нов" иска да те изгърби - парички за труд, а ако те кара и от него да купуваш съединителя... сещаш се... Според мен на всяка кола трябва да може да се регулира съединителя дали да зацепва на ниско/високо и т.н... просто майстора е точно от тези, които трябва да се сложат в черния списък...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя дето ти вика "не се регулира само нов" иска да те изгърби - парички за труд, а ако те кара и от него да купуваш съединителя... сещаш се... Според мен на всяка кола трябва да може да се регулира съединителя дали да зацепва на ниско/високо и т.н... просто майстора е точно от тези, които трябва да се сложат в черния списък...

Само немога да разбера как ще стане тоя номер с регулирането на този съединител като е с две помпички.Дасте чували някога за саморегулиращ съединител.Или и на вас все майсторите ви криви като трябва да се вадят кинти.А причината за която е направен саморегулиращ е точно тази да искара максимално дълго без да ходиш в сервиз през 50-60000км

Редактирано от dido-audi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 months later...

съединитела на АУДИ е саморегулиращ се. От никаде не се регулира,аз карам ауди 80 ,88г. и съединитела си оделя горе от 7г. и го смениям от толкова ,като чакам да пробуксува,минах 140 000хил.километра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да саморегулищ се е но моя си го саморегулирах като свалих кората при педалите и се ръгнах одоло с една отверка и ключе 10 сега е идеален оделя малко под средата самоче моето е Б4 за други незнам как е но наи вероятно може

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз отдавна не се връзвам на майстори. тази дума не звучи много гордо и я ползвам защото не му знам името

:o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...