Jump to content

ivailo_stoqnov

Members
  • Мнения

    1174
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ivailo_stoqnov

  • Рожден ден 25.05.1976

Друго

  • Kaра
    Polo BNM 2008

Контакти

  • AIM
    ivailo_stoqnov
  • ICQ
    243729315
  • Skype
    ivailo_stoqnov

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Велико Търново
  • Интереси
    търся числата от тотото за следващата неделя!

Последни посетители

4421 профилни разглеждания

ivailo_stoqnov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Поради липса на предложения отварям темата е към други модели джанти съвпадащи с техническите характеристики описани по-гаре
  2. Колеги, търся точно определени джанти със следните параметри модел Mak Veloce цолаж 15 брой отвори/болтове 5 междуболтове разстояние 100 широчина 6J центр. отвор ЕТ 37 като тези от снимките
  3. моля модераторите да изтрият темата
  4. Колега интересувам се от състоянието и евентуално цена на задните амортисьори?
  5. Колега, понеже това започва да се превръща в поредната тема за това колко много ни вървят и малко горят колите, предлагам следното: Ако все пак избора ти за бензиново Ауди наклони към ADR-а предлагам моето,което от известно време е в статус "за продажба" http://audibg.com/forum/index.php?showforum=66 Предимствата тук са - гарантиран произход и сервизна история, много добра машинка, с много добра поддръжка, регистрирана, обслужена, платени данъци и застраховки, обслужена, обута с необходимите гуми за зима и лято. Необходимо е само да се монтира кадърна газова уредба. На автомобила никога не е монтирана газ, което за познавачите може и да говори нещо / няма детонации, пръсвания на разни тръби и маркучи и прочее, омотан софтуер, емулиции и т.н./. Пожелавам успех в избора ти!
  6. Разбрах, каква според вас би била стойността на този ремонт при майстор, защото в продавалника е пълно с монитори на стойност между 50 и 100лв.
  7. Здравейте, колеги от много години ползвам на домашната си машинка един 17 инчов TFT LCD монитор произведен от BENQ модификация FP 71 E. Проблема е следния, монитора има ON SCREEN меню, което след дългогодишната употреба нещо се ошашави и се появява в средата на екрана самоволно.В такива моменти не подлежи на управление от бутоните на монитора. Дори power бутона отказва да реагира. Супер гадно е това отношение на монитора ми към мен, като стопанин, и затова искам да попитам запознати колеги, има ли начин да се изключи това меню и никога повече да не се появява на екрана. Или друго решение за което се сещате. Монитора е plug-and-play и няма какво да му се настройва допълнително от копчета и менюта, идеята ми е да се изключи това нещо и да не се ползва. Монитора да си е просто монитор, Очаквам предложения и коментарите на хора решили подобни проблеми или имащи такава професионална насоченост. Благодаря предварително!
  8. Колега, наблюдавам обявата ти, защото имам реален интерес към автомобила. Ще продължа да си чакам, гледам, че цената продължава да пада. Ако решиш нещо по офертата ми за бартер, ей така колегиално да се сетиш за мен първо. Ако пък се продаде, да ти е честито. За всеки случай ще ти напиша и телефона си 0882497292, за да можеш когато решиш да направим сделка да ми се обадиш! Поздравления! Ивайло Стоянов
  9. За газта не знам, дизела е задължително от Ромпетрол, а относно бензина, най-зле е на ПЕТРОЛ. Откакто направиха онези карти с отстъпки от 8ст.на литър и толкова по-малко сипват. Говоря от много личен и скорошен опит На ЕКО имат заповед като спре някой и каже да пълнят догоре и не е до колонката да обезвъздушават или там каквото трябва ама няколко пъти имам проблеми със счетоводството си, как при 45литров резервоар слагам 48-50л.
  10. Колега, дали може да се намери следния часовник http://www.shadestation.co.uk/Miss-Sixty-Watches-Tommy-J8003.html ама черен?
  11. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=140194 Регистрирана, обслужена, всичко плаетон, ГО до юни, ГТП за 2013г. Нищо и няма на колата. Цената подлежи на коментар
  12. Колега, бартер с моето Ауди и доплащане?
  13. Колеги, евала не знам какво му стана, ама днес реши и сам самичък се ъпдейтна. Това за контактите и Джимейла на колегата Уизи ще го пробвам! За сега съм Ок, ако върна антивирусната кво ще стане, някой беше писал че при Андро 4,1,2 този бъг е оправен?
×
×
  • Create New...