Jump to content

KostadinA6

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

KostadinA6's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, и аз имам същата ситуация, обърнати кабели при подаване на ток, пробва с други буони, пробвах и с друг модул з амултимедията който е под джапката няма оправия. Моля кажете какво е това решение с 2 бушона и кабели. Ще бъда много благодарен за всякаква помощ
  2. Благодаря, много за съвета ще видя как да махна волана и да погледна, видимо личи ли си когато има проблем с лентовия кабел, как д апозная ако е прекасънат ?
  3. Къде са тези лентови кабели, как да ги проверя? Не са ли това кабелите който са под средната аст на волана(клаксуна с айрбега)? Там проверих буксите и кабелите ги погледнах или не са там ?
  4. Пичове, на волана нищо не работи: няма клаксон, не светят бутоните и не работят . Помислих че е някой бушон, но проверих всички бушони отзад в багажника зад дявната кора и отпред от двете страни на таблото, всички са здрави. И за да не работи нищо трябва да е нещо централно не е като да не работи само един или два бутона или само клаксона. ДРъпнах и клаксона напред има два кабела не са излезнали от буксите и няма видимо прекъсване на някоя жица, някой имал ли е подобен проблем и има ли идея какво може да е?
  5. Благодаря, явно не бях рефрешлан преди да изпратя втория пост. Много ми помогнахте, още веднъж благодаря!
  6. ok а дали е с ремък как мога да разбера, освен при майстора? А дали е с верига, как мога да разбера, освен при майстор?
  7. Колеги я кажете как е по-добре да си събера аз частите и да знам какво ми слагат при обслужване на автомобила или е по-добре да закарам колата и те да ми я обслужат (с незнайно какви части). И мога ли ако дам рамата тук някой да ми каже какво трябва да си купя за обслужване, с ремък или версига ми е колата и т.н. ? Извинявам се за глупавите вапроси нов собственик съм на Audi A6 4F, 2.0 TDI 138 конски сили, 2005г. с рама WAUZZZ4F06N098293. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ
  8. Колеги я кажете как е по-добре да си събера аз частите и да знам какво ми слагат при обслужване на автомобила или е по-добре да закарам колата и те да ми я обслужат (с незнайно какви части). И мога ли ако дам рамата тук някой д ами каже какво трябва да си купя за обслужване, с ремък или версига ми е колата. Извинявам се за глупавите вапроси нов собственик съм на Audi A6 4F, 2.0 TDI с рама WAUZZZ4F06N098293. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ
  9. Мерси да се надявам да ми бърнат внимание.
  10. Извинявам се за тъпия въпрос, но Цецо и Любо са момците от Д-Брос? Понеже от сума време търся читав сервиз имам един мерцедес за оправяне след дълго и мъчително ходене по мъките в един от най-ужастните сервизи който съм посещавал, това ще го напиша в другата тема с- - - - - . И сега вече имам и едно Ауди А6 и искам да го обслужа и да знам къде да го поддържам, ако са те директно да ги оговарям за обслужване и цялостен преглед на колата, че и мергела да им закарам след това да мислим какво да го правим. Благодаря!
×
×
  • Create New...