Jump to content

veiankov

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно veiankov

  • Рожден ден 22.09.1987

Друго

  • Kaра
    A6, 4g

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

veiankov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. veiankov

    Грешка S tronic P2755

    Icebobo Това си е нормално на всички с троници, от 3та на 2ра , леко газ, притриса мъничко. Смених целите скорости , същия х......й . Не го мисли и си карай, ако има нещо ще ти светне грешка.
  2. veiankov

    3.0tdi 245 s tronic Чип

    Същата дилема имам, смених го с-троника наскоро и се чудя, време ли да я чипосвам.
  3. veiankov

    Xenon vs LED

    Точно! Най-много се вижда как завиват на дълги с малка скорост, даже е мега яко. (за ксенон говоря)
  4. veiankov

    Тракаща верига на 3.0TDI

    Всички сме така Но до един момент те гонят в сервиза, и после почват да казват ,че и идва време за смяна....
  5. Аа , няма лошо, разбира се. Учудих се, че може. Аз си карам със 17ки и си ми е супер удобно, не ламтя да изглежда уникално, а по-скоро да вози хубаво.
  6. Заводски 16ки за 4g? Интересно, моите минималните са 17ки 225/55/17 (четейки го на вратата е същото..)
  7. veiankov

    Xenon vs LED

    Завиват
  8. veiankov

    Xenon vs LED

    Моите си завиват а са от втората снимка. Вижда се супер на ниски километри и с навит докрай волан За ентусиасти показвам на място
  9. Зимата никакъв го няма Но да, пролетта е постоянен и човек се мъчи с копчето...
  10. veiankov

    Xenon vs LED

    Ксенона си зависва просто трябва да имаш опцията. В момента точно боря проблем с него даже Работи и се вижда по-хубаво на ниските скорости. Даже от Райно май помня , че ксеноните завиват а лед фаровете не...
  11. Колеги да съживя малко темата. Въпросното моторче за 4g някой идеи за цена и колко време ще отнеме доставка и смяна ? Най-хубаво, ако има кой да се хване да ми го смени и поръча, като разбира се ще заплатя каквото трябва.
  12. Продавачът не е на такова мнение За него всичко е перфектно и това било нормално, пък и взе да се кара (с обяснението , че твърде много сме я оглеждали така или иначе) като го помолих да я закараме да и видят АСК, което мен ме наведе на мисълта, че нещо не е чиста работата.
  13. Проблемът е ,че ми се иска седан (не съм семеен още) и автоматик Тази горе от обявата дето аз постнах ,днеска я тествахме с компютър и тн, има дребни грешки, автоматика рита на задна, няма да е моята май. Търсенето продължава.
  14. Привет драги съфорумници (съсвем млад и пресен ауди фен съм). Какво ще кажете за следната обява : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11459235756576863&slink=daudx5 Проследих историята в ауди , последно е била в сервиз на 180 к километра в Италия. Сервизната история изглежда ок, но е главно само смяна на масло/филтри и тн (като не видях смяна на масло на скоростната кутия). Дали си струва риска/парите? Предишната кола която си купих ми излезна златна и съм дълбоко притеснен . мерси предварително за мненията.
×
×
  • Create New...