Jump to content

pepito17

Members
  • Мнения

    180
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100 2.0E

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

1825 профилни разглеждания

pepito17's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. pepito17

    Cupholder Q5

    Здравейте колеги , може ли някой да предложи решение за поставки за чаши -cupholder за седалките отзад на Q5 , подлакътника няма такива....
  2. Благодаря за информацията, търсих там но нямат , има само в Хаас -цената е 182 лева и вече го получих .Всичко към момента е наред.
  3. Колеги днес и аз останах без този маншон, ако някой има инфо колко и откъде, моля да драсне.
  4. pepito17

    Не пали

    Да Благодаря на колегите за съветите!!! Днес колата вече пали, оказаха се четките на ел.мотора (стартера).Направо се бяха разпаднали .
  5. pepito17

    Не пали

    Благодаря много за помощаи идеите , днес се опитах да го ударя но не мога да стигна до него , придвижих се с бутане - така колата пали, утре ще му мисля отново, ако успея ще дам накъсо двата кабела на стартера както казваш да видя дали ще врътне ......утре ще ви информирам как се развиха нещата .
  6. pepito17

    Не пали

    Мислех си , но незанм откъде да разглобя ключалката,другото дето си мисля е да дам + директно на стартера ама нямам никакъв достъп до там ,лягах отдолу -нищо не се вижда. Та ако знаеш как се сваля ключалака моля обясни.
  7. pepito17

    Не пали

    Здравейте колеги и Весела коледа!! Днес сутринта колата не запали, давам контакт ток има и при следващо положение на стартер не върти изобщо и нищо несе чува. С Бутане колата запали веднага , поработи ,загря и като загасих същото... Въпроса ми е имали някакво реле за проверка или бушон или си е заминал стартера.Благодаря Ви предватително!
  8. Благодаря ти много колега за информацията, аз се притесних да не е преработвана системата по централното заключване, но сега разбирам , че всичко е наред. Дали имаш представа и какъв е този куплунг от снопа на компресора на централното излиза и е разкачен, дали има някакво отношение , защото го включих но не видях никаква промяна в поведението на компресора. Още веднъж благодаря за отговора!!
  9. Здравейте колеги , наложи ми се свалянето на акумулатора, защото явно съм забравил отворен багажника и за една вечер падна напълно...., след като го заредих забелязах , че има един маркуч позрачен , който излиза от пода на задната седалка и е бил затиснат от акумулатора досега, за какво е според вас този маркуч, централното ми работи без проблеми , развих дунапрена на компресора и вътре видях един куплунг разкачен , замерих го има постоянно напрежение 12 волта......оставих куплунга разкачен и маркуча да си виси както досега, засега всичко си работи нормално както винаги, какво мислите вие , за какво е този маркуч и този куплунг???
  10. Колега ако имаш повече инфо кажи нещо , не мога да намеря никаква информация за този модел...
  11. Здравейте колеги днес разгледах новите промоции в техномаркета и съм се спрял на тези два модела LCD http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09043196 http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09038570 кажете какво мислите за panasonica, защото за сонито имам наблюдения и отлични отзиви само дето се чудя дали да взема по-големия 37 инча на Panasonica само заради размера, a цената е близка до моя максимум....
  12. Вальо съжалявам , че ти обърках името , ама бързах да се похваля , че голям кеф беше , навън вали а аз си имам топло в колата .....
  13. Дойде време да изкажа Благодарности на VBI (vlado) и на колегата nobody_lbg , с тяхната помощ от предоставените файлове си оправих вчера клапата и вече имам парно -тъкмо навреме защото застудя. Оправих се само с почистване колектора на моторчето даже без да вадя моторчето , обилно го напръсках с WD-40 и то заработи , реших да напръскам и другото моторче където е на гофрирания голям въздуховод -сега всичко работи , само дето останаха грешките 08.5 и 15.7 , така че ще видя дали ще се нулират сами след време или ще трябва да се ходи на VAG. Още веднъж БЛАГОДАРЯ за помоща!!!
  14. Колега много благодаря за материала !!!!При първа възможност се захващам с ремонта и ще пишя какво става...
  15. Здравейте колеги, изчетох повечето теми по въпроса за блокиралата централна клапа, на дисплея ми дава единствено грешка 08.5 , както е описал колегата VBI в една подобна тема , разгледах пластмасовите бели рамена за движението от режим Lo в HI и не се движеха изобщо, следстви на което нямам топло, опитах с една отвертка да натисна тези лостчета и с прилижена много голяма сила ги задвижиш и задържах - в този момент венага тръгна топлото , но много е голямо усилието , което ги държи в това положение , та искам да ви питам , как точно може да е блокирала тази клапа, къде контактува и какво да правя..?
×
×
  • Create New...