МММ1

Members
 • Content Count

  4,188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About МММ1

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Snail

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Виж колко растителност навлиза в платното за движение. Заради нея и избягване на коли навлезли в моето платно вече 2 пъти боядисвам дясната страна на служебната кола.
 2. Днес на АМ Тракия преди Ямбол ми святка нещо отзад и минавам в дясната лента. Изпреварва ме С5 Avant в тъмно син цвят с надпис 2.5TDI и софийска регистрация. За момент вдигнах 170км/ч. да го огледам но това си замина като ракета. Но как пушеше ... черна пелена. Надявам се на колегата "проекта" да се реализира и .... по малко сажди отзад.
 3. https://www.youtube.com/watch?v=n27F-OqAYdc https://www.youtube.com/watch?v=kIY4IB4JZrc
 4. Пълното възстановяване ( ако е автоматик) излиза около 5000лв. След това ще караш доста динамичен, тесен и недозавиваш автомобил.
 5. Едва ли е излязла от завода с тази навигация и без мултиволан.
 6. В други сервизи със сигурност щяха да дадат "твърда" препоръка турбото да се рециклира. Тези как са пропуснали ...
 7. Добре аргументирана реклама винаги е интересна. Прави силно впечатление, че RAVENOL предлага огромен асортимент от масла. От тази гледна точка са едноличен лидер на пазара.
 8. 228мм. е и за двете ск. кутии. SACHS и LuK не се комбинират. Не издържат много на quattro нито маховика нито съединителя.
 9. На аналогичен клас автомобили от други марки са по скъпи.
 10. Да повдигна темата, че тази техника ми е крайно непозната ... Търся мнения за избор на моторна коса в ценовия диапазон до 1000лв. Нещо изпитано от популярните марки. Няма да се ползва професионално. Може би около 5 моточаса на година.
 11. Основното е получаването на качествена услуга. При толкова сложни автомобили много трябва да се внимава на кой се поверява автомобила за ремонт. Само за ходова част и смяна на масла и течности може да се търси ниска оферта. Нацяло ги отряза бургаските сервизи за Audi. Изразът "Хората от София при нас идват да си правят колите" често съм го чувал при тях. Предполагам имаш някакво мнение за сервиза на ул. "Крайезерна".
 12. Това ли е той обясняваш за DPF? https://www.youtube.com/watch?v=aBIcHJdTDTo
 13. От тези съм доволен http://www.zig.bg/ремонт-на-цилиндрова-глава/
 14. Ще си купим като твоя """"двигател"""" и ще пишем във всички теми. С купуването на старичко Ауди с V-образен двигател ставаш важна брънка от хранителната верига. Като почнеш от китайските части, които ти продават за оригинални и стигнеш от вносител до автосервиз. И като казваш всички са безкрайно щастливи.