МММ1

Members
 • Content Count

  4,231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About МММ1

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Snail

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Задиране на цилиндров блок, предстояща смяна на вериги, дефазатори, бензинови дюзи и т.н. Едва ли има смисъл да се наливат много пари в толкова стар автомобил с 6цил. атмосферен двигател. Парите от "икономията" на газ едва ли ще стигнат за това инженерно постижение https://www.drive2.ru/b/565220171128505530/
 2. С този двигател са най-неликвидни на пазара. Всеки гледа да се отърве от тях. Така че им предлагай смело ниска цена. Много я повтаряш тази газ и целиш някаква икономия. Но не си уцелил модела и двигателя.
 3. цитат: "Наблюденията ни показват, че на коли, карани на къси разстояния буталата са свити драстично, повече в областта на буталния болт." И аз да попитам каква е логиката за "късите разстояния" ?
 4. И аз мисля, че за Q7 e отвратителен мотор и бих взел с 3.0ТДИ. 🤠
 5. И аз бих карал така. Ако почне да се чува отчетливо бензиновата помпа, чак тогава бих погледнал мрежестия и филтър.
 6. Не съм съгласен, че са 98% идентични. Като сравнявам 01Е и 02x. Втората превключва много по меко но синхронизаторите бързо си отиват. Но това в случая е без значение. А механиката на скоростния лост рядко е проблем. Единственият ремонтен комплект е този https://www.autopower.bg/ремонтен-комплект-скоростен-лост-topran-111344-is27520152.html Но той няма да реши проблема само с една скорост.
 7. Слабички са тези кутии. Не са като тези от поколението на Б5. Винаги първо се появява проблема с включването на втора скорост. Много има писано по темата. Втора употреба е вариант ако има гаранция. У нас всички са "майстори" по ДВГ. Но за ремонт на ръчна кутия всички се дърпат.
 8. Аз съм виждал такава ситуация. Гумата се разгражда и се получава нещо подобна на мазут. Съответно запушва филтъра на бензиновата помпа. Колко време отнема това не мога да кажа. Но чистенето на резервоара ясно го помня.
 9. Честито. Разлика в комфорта няма да усетиш, въпреки слизането с един размер. Купил си спортни гуми. Поне са MICHELIN а не TIGAR ULTRA HIGH PERFORMANCE ...
 10. Търсиш комфорт на возене а гледаш Michelin Pilot Sport. Това е гума с доста твърди бордове и е правена с друга цел. Виж я на живо и ще разбереш. Има я изложена в центрове Диана. Размер гуми 235/45/17 е стандартен и с добра цена. Това купе (Б6/Б7) е най-комфортно и стабилно с размер 215/55/16 и 225/50/17. То този извод съм достигнал и го споделям. И двата размера са скъпи. BRIDGESTONE T005 е най-комфортната гума която предлага марката и си струва парите.
 11. Тестове да искаш в нета. 🙂 За най-отвратителния размер гуми https://www.tyrereviews.com/Article/2021-ACE-GTU-Summer-Tyre-Test.htm Как да не си купиш нещо евтинко ...
 12. Корейското творение е със здрави бордове и издържа повече километри от истинските гуми. Цени се от тези с жълтите коли. Но мокро ли е трасето ... оле... шейна. Ако можеш да тръгнеш. За куатро са правени. 🤠
 13. Размер не означава само диаметър на джантата. Но да не разколебаваме автора ... Откакто приятел си купи NEXEN 275/35/19 за CLS не ми се пише за гуми.
 14. Този GOODYEAR се предлага с FP ... CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 6 също. Което е полезна опция. Аз лично бих избрал BRIDGESTONE T005. Като цяло коментирания размер гуми е неподходящ за този автомобил. Но това са мои лични наблюдения.
 15. На мен ми проверяваха спирачките на всяко колело по отделно ... Т.н. ."ръчна спирачка" обаче нямаше как.