МММ1

Members
 • Content Count

  4,252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About МММ1

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Snail

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Този клапан се продава в комплект с гуменото съединение и е на много неприятна цена.
 2. А колко е разхода на масло от смяна до смяна? Аз съм виждал такава ситуация, която става особено видна след премахване на катализатора. Но общия разход на масло е минимален и човека си я кара.
 3. Интересна таблица по въпроса ... https://www.ixbt.com/news/2021/10/12/iphone-13-pro-max-android.html
 4. С 238гр. си е телефонна станция.
 5. Различна е степента на твърдост. Тампонът си има цветна маркировка, която я показва.
 6. С тази смяна обмисляш скорошна продажба на автомобила.
 7. С този тампон решението е само едно. На всички 4 цил. двигатели да се слага от 3.0ТДИ. Същият е и на S4. А именно LEMFORDER 31107 01. Проверено е многократно и е по добро решение от оригиналния за 4 цил. двигатели с цена от 260лв.
 8. Ето заповядай https://autospot.bg/моторни-масла/hilber При достигане на работна температура, шума от двигателя се повишава осезаемо. Произходът на тази марка и завода в който се произвежда е обвита в мистерия също като Равенол.
 9. И аз мисля така. При условие, че шума не се увеличава с достигане на работна температура на двигателя. Бързото почерняване при бензинови двигатели също е лош признак.
 10. Shell Helix Ultra според мен е отлично масло. Последното което слагах беше произведено в Турция и имаше остра и специфична миризма, която за първи път срещам при моторно масло.
 11. Какво включва като комплектация?
 12. По спомен - дванадесетограм М10.
 13. В обявата е упоменато: "гаранционно отстранен проблем с горене на масло! " Щом е с "удивителен знак" е интересна историята ... Друго : "Възможност за бартер" - значи нищо не е отстранено. Обявената цена е в абсолютно горния клас за такъв автомобил.