Jump to content

tehnybec

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tehnybec

  • Рожден ден 26.06.1997

Друго

  • Kaра
    B8 3.0TDI

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

854 профилни разглеждания

tehnybec's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гумите са в отлично състояние, видно от снимките.Едната гума е лепена.Карани са около 20000км. Гумите са в София, могат да се видят на място, но мога и да ги изпратя по куриер.Възможен лек коментар на цената. тел. 898689343 Цена 550 лв.
  2. tehnybec

    Кори под двигателя

    Странно. Колега с фейсова Б8 авант каза ,че неговите били на смешни цени от Порше.Благодаря за отговора, но ако някой все пак има номерата или снимки как трябва да изглеждат,защото излизат различни видове и не мога да се ориентирам коя къде е
  3. Здравейте колеги, въпроса ми е относно 2/3-те (не съм сигурен дали са 2 или 3) кори под двигателя на 3.0 тди седан.Имате ли ОЕМ-ските номера или ако имате възможност да посочите сайт, където да ги търся. Благодаря предварително!
  4. Джантите са седяли на кола 1 сезон, нямат кривини и надрасквания. Цената е 1450-твърда! тел.: 0898689343 0894500119 https://www.olx.bg/ad/dzhanti-za-audi-ID6L4rl.html
  5. Ти си знаеш вече по-натам.Относно двигателите карал съм б8 с 2.0тди в двете му версии (140 и 170 ако не ме лъже паметта) и лично според мен не си заслужава на фона почти същите разходи за поддръжка (каско,гражданска, данък, облусжване и т.н.) кефа ,който се изпуска при 239-те коня на 3.0 тди.
  6. Ако говориш за разликата между това дали са около скоростите или над климатика, мисля че има значение дали си с навигация, но не съм сигурен, нека някой по- компетентен да се изкаже.Имай предвид, че ако си по-едър като мен например (197см съм висок и съм 100 кг.) когато си дръпна седалката почти най-назад отзад само на по-слабички булки или деца ще им е достатъчно удобно
  7. Зависи колко ти тежи десния крак, но с нормално каране в София без заварка на десния педал от светофар до светофар 12-13 в задръстванията.Извънградско колата е уникална 4 човека с багаж 180 на темпомат 8.6-9.
  8. Здравей колега, В момента карам А4 Б8 3.0тди седан.Няма да сбъркаш, ако избереш този автомобил, като разходите,които се коментират по подръжката на тази кола не са това, което се пише във форума.За това, което предоставя като комфорт, визия и т.н. и т.н. всеки един лев си заслужава.В крайна сметка кефа цена няма.Успех с намирането и скоро да се похвалиш!
  9. Здравейте колеги, С оглед наближаващите балове има вече изразена идея, както подсказва заглавието да помогнем на децата, които нямат финансовата възможност да се придвижват на техният така бленуван ден със скъпи возила и т.н.Идеята вече има популярност у други форуми, групи и т.н. (няма да назовавам имена).Идеята е именно, всеки който иска, има възможност и т.н. да се присъедини, да се разпределим по групи и да помогнем на децата да изкарат възможно най-добре техния ден.Всеки който има възможност и/или познава такива деца нека да се включи в темата, за да можем да бъдем полезни на такива деца.Единственото условие е това да са истински нуждаещи се деца.Ако идеята Ви допада включете се в темата, няма да загубим нищо, а само ще донесем усмивки на тези хора. П.С: Ако админите решат могат да направят темата важна! Поздрави!
×
×
  • Create New...