Jump to content

radoslavm

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от radoslavm

  1. Не ми се наливат толкова пари, и цялата глезотия е доста повече от 1К според мен! За това питам за този вариант!
  2. Здравейте, колеги, някой да е слагал ли е лед крушки за къси и дълги на б8 преди фейса? Снимка на модела който имам впредвид:
  3. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте, колеги пробвах това което ми каза @congo и усетих нещо като притъркване но не на дискове и накладки. След това пак ускориха и пак го имаше. Това което забелязвам е че започнала дясната гума да се износва.
  4. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Гуми са 18 245/40, иначе го прави всеки път. Гумите са минали баланс. Днеска ще пробвам това, което казва @congo и ще пиша. Относно карета казаха, че всичко е наред. Благодаря за мненията колеги.
  5. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравей, колеги от известно време имам един проблем, който се появи след като смених амортисьорите. Направих реглаж на преден и заден мост и пак го има. Проблема е следния, при скорост 115 до 140км усещам едно треперене в предницата и почно в предно дясно колело, не че волана се мърда просто се усеща треперене. Ходовата част казаха, че е наред и няма нищо за смяна. Мисля си да не е лагер. Някой ако има идеи какво може да е да сподели ще съм благодарен. Колата е Audi b8 2.0tdi 170кс. 2009г. не е facelift. Благодаря предварително на отзовалите се колеги.
  6. Здравейте, колеги, все още го имам тоя проблем със загряването, ходих при няколко майстора никой нз за къде е в ъпростният 2ри термостат. Писах в Елит кар по съвет на колетата 9900, но и там нз за какво иде реч. Мотора е 2.0tdi 170h.p, с код на мотора CAHA.
  7. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте, колеги Вчера закачах б8-та на vag-com и ми изкара грешка за EGT датчика. Преди това пак я беше изкарало, интересното, че като се пусне на живи данни показва, че работи. Четох малко из нета и това е доста срещан проблем при ваг групата. Въпросът ми за смяна ли е и има ли някаква друга опция за проверка? Колата е B8 170h.p 2.0TDI с махнат dpf, без agr и без вихрови клапи. Искам да съм сигурен, че е за смяна понеже не е малко пари. Благодаря предварително за помощта и ако не е за тука въпроса ми модераторите да го изтрият.
  8. Здравейте, колеги, имам същите проблеми, които са описали повечето колеги. Не дига 90°С седи в повечето пъти на 70°С и то ако крака ми е на педала на газта, а пусна ли я по инерция 50°С ги чуква за секунди. Вчера смених термостата, но отново не подържа 90°С, има някакво подобрение, качва се до 90 и намаля ли малко пада веднага. Въпросът ми този маркуч с термостата само за моторите CJCA или го има и при другите и по-специално при CAHA?
  9. Проблема е оправен благодарение на congo
  10. Здравейте, активирах това за 11. Да виждаш статуса на акумолатора в Car Menu и ми изчезнаха всички останали опции от менюто, малко help как да ги върна и да се вижда това за статуса на акумулатора отново! Благодаря предварително
  11. Нз какво да те посъветвам, колега. Закача ли Ком?
  12. Това може и да не е стартера само.
  13. Да и сега се държи добре, да видим при по-ниски температури как ще е
  14. Здравейте, колеги, оправих проблема със студения старт. Излезе, че е стартера и то магнитите. Смених ги и сега пали повече от добре. Чакам само да стане -15 и да тествам как ще е. -6 пали само докато и покажа ключа надявам се и на -15 да е така.
  15. radoslavm

    Скорости?

    Колеги споделете какъв беше проблем със скоростите? Имам същата A4 Avant 2.0TDI 170PS с ръчни скорости,не е 4Х4. Имам подобни оплаквания, сменено е маслото на скоростната кутия.
  16. Благодаря, колега, ще го пробвам, но до колкото знам тя не се ли включва още с отключването на колата?
  17. Първото палене е трудно. След това ако я загася, и пак я запаля, пали нормално. Иначе поработи ли малко пали все едно е нова. Vag comp не съм я закачал, а на някакъв бг софтуер, който не ми вдъхва много доверие.
  18. Здравейте, колеги, имам проблем с паленето и то когато е първото пале през деня. Върти, но пали на 2-3 въртене. Проблема се появи, когато времето стана малко по-студено. Като проблеми, които съм намерил и отстранил са: 1. Нов акумулатор, старият беше издал багажа, но имаше още малко хляб в него. 2. Профилактика на стартера 3. Кабел от динамото, който се беше окислил и зареждаше акумулатора с 1v по-малко 4. Нови свещи купих и смених, само едната от старите беше проблемна Като цяло колата е без вихрови клапи, без ДПФ и без ЕГР, като всичките са махнати софтуерно, а вихровите клапи и ДПФ-а и механично. Колата е Audi А4 B8 2.0tdi 170к.с., мотора е CAHA. Не намерих тема за този проблем или тези, които видях, вече бях оттремонтирал. Ако има такава тема се извинявам и колеги помощ плс, че ми писна вече всяка седмица да се мъча да нацеля проблема или майсторите при, които ходя. Благодаря предварително.
  19. Здравейте, колеги Някой може ли да ми препоръча читав сервиз за ремонт на стартери за град Варна. Колате е Audi a4 B8 2.0tdi.
  20. Благодарности на Желяз и Стефан за страхотната диагностика и премахване на вихрови клапи, EGR и ДПФ. Колата все едно е нова, да не говорим за падането на разхода и по-добрата динамика. Препоръчвам с две ръце.
  21. Здравейте, Имам проблем с вихровите клапи. Какъв съвет бихте ми дали? Да ги махна или да отремонтирвам и бихте ли ми препоръчали къде може да го направя това за град Варна. Колата е Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI 170 h.p.
×
×
  • Create New...