Jump to content

radoslavm

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant B8

Персонална информация

  • Локация
    варна

Последни посетители

723 профилни разглеждания

radoslavm's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не ми се наливат толкова пари, и цялата глезотия е доста повече от 1К според мен! За това питам за този вариант!
  2. Здравейте, колеги, някой да е слагал ли е лед крушки за къси и дълги на б8 преди фейса? Снимка на модела който имам впредвид:
  3. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте, колеги пробвах това което ми каза @congo и усетих нещо като притъркване но не на дискове и накладки. След това пак ускориха и пак го имаше. Това което забелязвам е че започнала дясната гума да се износва.
  4. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Гуми са 18 245/40, иначе го прави всеки път. Гумите са минали баланс. Днеска ще пробвам това, което казва @congo и ще пиша. Относно карета казаха, че всичко е наред. Благодаря за мненията колеги.
  5. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравей, колеги от известно време имам един проблем, който се появи след като смених амортисьорите. Направих реглаж на преден и заден мост и пак го има. Проблема е следния, при скорост 115 до 140км усещам едно треперене в предницата и почно в предно дясно колело, не че волана се мърда просто се усеща треперене. Ходовата част казаха, че е наред и няма нищо за смяна. Мисля си да не е лагер. Някой ако има идеи какво може да е да сподели ще съм благодарен. Колата е Audi b8 2.0tdi 170кс. 2009г. не е facelift. Благодаря предварително на отзовалите се колеги.
  6. Здравейте, колеги, все още го имам тоя проблем със загряването, ходих при няколко майстора никой нз за къде е в ъпростният 2ри термостат. Писах в Елит кар по съвет на колетата 9900, но и там нз за какво иде реч. Мотора е 2.0tdi 170h.p, с код на мотора CAHA.
  7. radoslavm

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте, колеги Вчера закачах б8-та на vag-com и ми изкара грешка за EGT датчика. Преди това пак я беше изкарало, интересното, че като се пусне на живи данни показва, че работи. Четох малко из нета и това е доста срещан проблем при ваг групата. Въпросът ми за смяна ли е и има ли някаква друга опция за проверка? Колата е B8 170h.p 2.0TDI с махнат dpf, без agr и без вихрови клапи. Искам да съм сигурен, че е за смяна понеже не е малко пари. Благодаря предварително за помощта и ако не е за тука въпроса ми модераторите да го изтрият.
  8. Здравейте, колеги, имам същите проблеми, които са описали повечето колеги. Не дига 90°С седи в повечето пъти на 70°С и то ако крака ми е на педала на газта, а пусна ли я по инерция 50°С ги чуква за секунди. Вчера смених термостата, но отново не подържа 90°С, има някакво подобрение, качва се до 90 и намаля ли малко пада веднага. Въпросът ми този маркуч с термостата само за моторите CJCA или го има и при другите и по-специално при CAHA?
  9. Проблема е оправен благодарение на congo
  10. Здравейте, активирах това за 11. Да виждаш статуса на акумолатора в Car Menu и ми изчезнаха всички останали опции от менюто, малко help как да ги върна и да се вижда това за статуса на акумулатора отново! Благодаря предварително
  11. Нз какво да те посъветвам, колега. Закача ли Ком?
  12. Това може и да не е стартера само.
  13. Да и сега се държи добре, да видим при по-ниски температури как ще е
  14. Здравейте, колеги, оправих проблема със студения старт. Излезе, че е стартера и то магнитите. Смених ги и сега пали повече от добре. Чакам само да стане -15 и да тествам как ще е. -6 пали само докато и покажа ключа надявам се и на -15 да е така.
  15. radoslavm

    Скорости?

    Колеги споделете какъв беше проблем със скоростите? Имам същата A4 Avant 2.0TDI 170PS с ръчни скорости,не е 4Х4. Имам подобни оплаквания, сменено е маслото на скоростната кутия.
×
×
  • Create New...