Jump to content

vencioo

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vencioo

  • Рожден ден 5.05.1990

Друго

  • Kaра
    A4 AFN

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vencioo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. vencioo

    Проблем с Ауди 1.9 дизел

    Откри ли източника на проблема? Виж да нямаш някой спукан маркуч да взима въздух от там. За обратната нафта. На дърпане пробва ли?
  2. vencioo

    Решетка без емблема

    Идеален си! На мен не ми се занимаваше да свалям механизме и за това пробвах с огъването. Екстра!
  3. vencioo

    Решетка без емблема

    Защо 70? Моята е ето тази, поръчана е от там: https://autopro.bg/tuning-reshetka-bez-emblema-cherna-za-audi-a4-94-00 А иначе, да, точно Г-то, където е пласмасовата част която се дърпа, от там го огънах и реално стана право. Ще си поиграеш да го наместиш само, докато го уцелиш да не опира в решетката или радиатора. Не е трудно. А тези пласмаси поне до колкото аз успях да измисля ще имат същата идея, но може би ще трябва да се маха пласмасовата част от оригиналната (това което реално изкача от решетката) Две са за всеки случаи сякаш. А както и да се слагат ще има дупчене и винтове. Пробвай да го огънеш и евентуално с тая решетка от моя линк. Успех!
  4. vencioo

    Решетка без емблема

    Колега, идеята на тая решетка е точно да има цели ребра. "Обувалките" се хващат с винт към оригиналния лост, но не е задължително да ги използваш. Аз съм със същата и просто Г-образния лост го огънах надолу (изправих го). Реално сега бъркаш отдолу, за да отвориш капака, а не през решетката. Огъвай смело, няма да се счупи.
  5. vencioo

    Дренаж климатик

    Огромни благодарности!!!
  6. Вземаш една спринцовка и малко масло. Вдигаш колата на крик, за да ти е по-удобно (поне при мен, че е ниска) и пълниш обилно маншончетата по носачите и т.н. по окачването. Скърцането е от там, поне при мен беше. Вече 3-4 месеца нямам проблем. Не се чува нищо.
  7. vencioo

    Дренаж климатик

    Здравейте, намерих такава тема, но там не открих решение на проблема си. Къде при Б5 се намира тази тръбичка за дренаж на климатроника? Че днес след употребата му ми стана малка локвичка в краката на пасажера. Колеги писаха, че някъде под купето в краката на пасажера мога да я намеря, дупих се днеска но не видях нищо като подобно... Някакви насоки можете ли да ми дадете? Благодаря!
  8. Здравейте! AFN '96. Имам два проблема, които се появиха едновременно. Единият е, че на таблото не се отчита температурата на мотора, стрелката не мърда, но като вляза в каналите на климатроника, там се отчита адекватно. Проблема в километража ли ще е или датчик? И следващия въпрос, при движение с над 50 км/ч и по-продължително НЕнатискане на спирачката започва да ми мига лампата на подгрева, като чукна педала на спирачката - спира. Стоп машинка ли ще да е? Стоповете светят!! И..дали двата проблема могат да са свързани?
  9. vencioo

    Вакууми и турбо

    При мен има напредък... Тъй като така и не направих нищо по моя "турбо" проблем, колата все повече не вървеше. Понеже имах съмнения за вакумите, а днес имах време, почнах да я разглобявам лека полека и да сменям нацепени маркучета, а такива не липсваха. Прегледах маркучите към кулера и т.н., те си бяха здрави. Бегло бях погледнал нещо за клапан N75 и възможните проблеми с него, също ми бяха споменали, че е еднакъв с този на ЕГР-а и мога да ги разменя. Това и направих. Ако някой ще го прави е добре да си снима кой маркуч къде влиза, че е филм. И така де, смених ги, сглобих я и.......ТРЪГНА!!! За моя лична изненада. Сега обаче трябва да видя като ми остане време дали е ефекта от сменените маркучета по вакумите или от това, че съм сменил клапаните. Никъде не срещнах мнение за тази смяна и не знам дали няма да навреди, но за сега съм така.
  10. Тези, които си поръчах от OLX момчето ми обясни, че са подсилени. Вече втори месец някъде нямам проблем. Не съм сигурен колко парички бяха, ама под 10 със сигурност.
  11. Наскоро и аз го играх тоя театър. Като колегата auxx си поръчах от същите хора в OLX. Доволен съм!
  12. Мммм, не, но ако имаше въздух колата нямаше да работи добре, а мотора си работи без разлика от преди. Ще видя в най-скоро време ако имам малко свободно такова, да я закача евентуално и да се види от къде е проблема. Най-вероятно ще е температурния датчик, но за да не се гадае..
  13. А грешното показание на температурата по табло? Има ли нещо общо със стоп машинката?
  14. Те светят, изрядни са. Ще трябва да намеря къде да я закача, няма да стане така. Притеснява ме нереалното показание на температурата..
  15. Единия е сменен преди месец, от него ми играеха оборотите и лампата или загасяше бавно, или чак като запаля колата. Той се намираше в задния край на мотора, горе. Другия къде е?
×
×
  • Create New...