Jump to content

Teo Teo

Members
  • Мнения

    827
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Teo Teo

  1. В линка който си дал търсиш А4,А5,А6 до 39к. Ей тез екземпляри намерих в мобилето: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=236816654&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&isSearchRequest=true&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=150000&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minPrice=17500&maxPrice=20000&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=235731999&isSearchRequest=true&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&minPrice=17500&maxPrice=20000&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&maxMileage=150000&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=31&pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=238160380&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&maxMileage=150000&minPowerAsArray=180&minPowerAsArray=KW&minPrice=17500&maxPrice=20000&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1&fnai=next
  2. Teo Teo

    Audi A5 retrofits

    Апарати има всякакъв цвят, ако се цели апаратите да са и един вид като аксесоар, може би е добре да се подбере цвят пасващ на колата или такъв придаващ топла или завършваща визия. Може би специалист по дизайн би дал идея.
  3. Е тука вече не мога да кажа нищо Джано, парата си е пара. И 1 лев повече е 1 лев повече. Но, идеята ми е че не знам каква е целта на тоз 3 литра ТДИ . Аз обичам всеки двигател да си има ясно изразено място и философия, не просто да е моделен ред или да запълва капака. Набрал съм на тоз двг още от моя МЛ ако си спомняш дет го продадох преди да купя Аудито , той беше с 3-ка дизел и вървеше като бременнна хлебарка, нищо че го чипосах.
  4. Пак ти казвам , препоръчах битурбото поради нищожната разлика в цената обаче сериозната разлика в коне и ускорение. Но колегите вметнаха че тоз двг ще има сериозни проблеми. И мощна кола се купува не за гонки а за да имаш жива кола в ръцете. Карал ли си съвременна кола 200 коня автомат по път със завои да видиш каква мъка е? За 3.0 ТДИ ми е странен. Това е лично мое мнение и не искам да ангажирам никой. За мен тоз двигател не може да си намери мястото. Нито е икономичен като 2.0 нито върви като 4.2. Е къде му е мястото? Странен ми е тоз двг.
  5. Ло, иди се набий 50к за кола и ще те питам няма ли да искаш и да върви и да е хубава и т.д и т.н Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко нали? При коли при които се дават 25к евро и нагоре всяка секунда всяко болтче всяка конска сила има значение. И тук не става въпрос за гонки, става въпрос за жив, пъргав и динамичен двигател. Да, в конкретния случай както казва Мр. ако битурбото ще бъде проблемен двигател а човека си иска дизел, тоз двигател е избора.
  6. Робо, преломна е ценово. Лизингите започват да изтичат 4-тата година и тогава е най-далавера да вземеш нещо с оптимална пресечна точка цена/качество. Според теорията баланса е между 3 и 4-та година и обезценката на новата кола там и е пика, после става по-бавна. Мr.13 Да те питам, това за битурбо двигателите сигурно ли е че ще стане така? Щото това е много сериозна информация и да не стане тоз двигател да излезе душегуб номер 2 , че много народ ще изяде дървото?
  7. Някой от вас постарал ли се е да види ценовата разлика за 245 к.с и 313 к.с за дизела? 2500 евро! средно за моделен ред 2014 Е, струва ли си или не? Разликата с 3.0Т бензин вече е по-осезаема и с 4.0Т е 18к евро. Да речем приемам критиката за 4.0Т ..ама между 245 и 313 к.с дизела има планина разлика.
  8. Човека ти пише след 2013г. Четеш ли? Не 2012 не 2013 а 2014 и нагоре. Значи разполага с бюджет. А 6.4 сек всяка японка ще ти направи а той иска се маха от японките. Щом иска се маха от японката която е много здрава кола, причината е само една: - търси тръпка. Ми дайте му тръпка ве! ПП: Джано за протокола само да вметна че 6.4 е мнооого бавно за премиум автомобил в горния сегмент, равносилна на спряла. Виж ако се търсеше кола до 10-15к лева си е супер. ..Още малко и А8 с 2 литра двигател ще му препоръчаме, баси. А кат търси дизел да земе 300+ коня дизел, в пъти по-добър от тоз 245 к.с.
  9. Щом търси кола след 2013г, тоест от 2014 до 2017 значи човека е наясно че няма да е евтино. Робо ти искаш да го посъветваш да даде една торба пари за кола която само ще има визия ама под капака няма никой, така ли? А6,А7,А8 под 300 к.с особено нови модели, просто нито им отива нито си заслужават парите.
  10. Слабо двигателче е 245 к.с за А6 Мощна визия има колата, не я мъчи с такъв двигател. Или зимай 4.0 ТФСИ или ако ти треа алроуд т.е нещо високo минавай на SQ5 Още повече щом само японки си карал, време е да усетиш че си ял само гарнитурата без основното..зимай 4.0Т
  11. Teo Teo

    Audi A5 retrofits

    Фифи ми тя няма разлика с S5 кат я гледам. А волана е заспал направо, все едно с него си идва фабрично. ...аз не успях ама ако ти успееш да намериш начин да вкараш тъчскрийн с вифи интернет много ще завиждам да знаеш
  12. Е добре, даже и половината да е вярно..даже и една трета от тез приказки да са верни, защо ще го купуваш?
  13. Такситата биват много видове, например има корпоративни таксита. Това са автомобили, луксозни, които ги наемаш за 3-4 дни и са ти като служебна с шофиор. Ползвали сме такива при ходене по конференции и по-дълги командировки. Рент-кар не върши работа защото не познаваш обстановката а обикновеното такси няма представителност и не ти е 24/7 на разположение. Но, не е казано че баш тази кола е нещо такова. Може просто бизнеса на собственика да е бил свързан с дълги извънградски преходи, което е много по-добре за двигателя, например. Обслужването според мен няма как да струва 5к а ще е доста повече, то само смяната на дюзите с оригинални такива ще глътне тез пари, може би. Казвам може би, защото на БМВ-то ми което беше 2 литра дизел препоръчваха след 250к/км да се сменят изцяло дюзите и карантията на двигателя за да си стане като ново. Едната дюза беше 960 лева оригиналната. Не знам как е при Ауди и какви са рецептите при тоз двигател и пробег, треа Райно или друг специалист да кажат, НО!, не вярвам аритметиката да е по-различна, все пак са конкурентни премиуми и двигатели.
  14. Аз съм твърдо убеден че на сериизно предложение с пари в ръка за 30к нема да откажат...ама па много ми се виждат. Хуго има и друг джамбазки момент, след месец е салона в Париж и се вадят новите модели и по правило след него всички цени падат леко, дали па да не се изчака а?
  15. Ама ако искат бе Стелт. Да си я държат на паркинга докат изгние. Те не е важно какво искат а колко ще плати пазара. А пазара за тоз кола 40к няма да даде, може би 20? ама под въпрос.
  16. То няма да е само един плат отгоре, ако е само за неква кожа отгоре и един провинциален цех за 500лв ще намериш. Говорим за специализирано автотапицерство със нови спортни седалки, двуцветна обработка, едър шев, шито табло, пълно синхронизиране с други елементи, използване на напа/валкона подобни кожи и т.н и да е съобразено с новата електроника, нали нещеш тоз basic да е вътре.
  17. Еми предложи им за таз на 300к дет е да им дадеш 10 бона и тва е, ако искат искат. Щот треа сменяш дюзи, тъз платняна тапицерия и тя 5к ще глътне, електрониката и навигацията и те 2к, пристягане и т.н и там едно 2к, застраховка и ГО и прегледи и там 2к и ще си станат къмто 30к
  18. Да обобщим: - За 40к има много добри А5 в Немско -За 40к в Българско има само боклуци. -Сега, въпроса е, автора с какво иска да направи компромис? Дали ще размисли и ще склони да поръча докарване от Немско или ще чака да изпадне хубава тук в БГ или ще мине на друг модел с по-добри показатели. Практическия ми опит сочи че винаги следва да се правят компромиси с нещо. Няма пълно щастие. Безкомпромисната позиция е нещо много хубаво но го има само във филмите. На мен лично най-безболезнен ми се струва компромиса с докарването.
  19. Нека помогнем на човека с нещо читаво и на малко км, да поогледаме обявите
  20. От едно време си има прости правила за бензина и дизела и ние всеки ден във всяка тема ги пре-откриваме: -Бензин се купува на старо, дизел на ново Дизел се отплаща докато е нов и няма ремонти, кат му земат душата за кво ти е? За да му плащаш ремонтите после ли? А и кат е дърт горенето му скача и на тотал имаш двигател хем с повече ремонти хем със съмнителна икономия.
  21. Да, продават така е. Ама не във всички представителства. Но напоследък гледам и Порше и БМВ са зели да се очовечават с политиката за втората употреба. Явно им светва под шапката че хората вече знаят какво е мобиле де и джамбазите знаят и никой няма да им изсипва една торба пари за помлени от каране премиуми.
  22. Фифи , извинявай ама това е мазохизъм да дадеш 50к за кола на 180к. Ми те от представителствата на Порше ще ти дадат техен втора употреба и с някакъв вид гаранция на по-малко километри.
  23. Е тва са примерни обяви и то от най скъпия клас, проверени от Ауди с гаранция от Ауди. Само за ориентир са да видиш къде са цените и на какви километри са. Има за по 35-37к колкото искаш, търсене и проверка си треа.
  24. Хуго много читави автокъщи предлагат докарване това 1-во, 2-ро с колегата Нортон ти говорим и за същото като с твоя пример: - ако си земеш оттам има гаранция ( в повечето случаи) и ако се счупи нещо ще го сменят, а оттук? -след 300к ще си остане вечно твоя таз кола , нали и ти ще я караш? е как си представяш да продадеш Ауди на 400-500к/км после?...а проблемите и ремонтите даже няма да коментирам.
  25. Само бегъл поглед върху мобилето де и ми паднаха 2 обяви със гаранции и инспекции от Ауди на същите пари, едната дори е 3.0 ТДИ http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=237699637&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&fuels=DIESEL&usedCarSeals=Any&minPowerAsArray=118&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&maxPrice=22500&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=31&pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=232641568&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&fuels=DIESEL&usedCarSeals=Any&minPowerAsArray=118&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&maxPrice=22500&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=31&pageNumber=1 А ако се разровиш яко и както следва ще откриеш много по-читави. Забрави 40к за кола на 300к/км, абсурдно е. И още една обява изскочи ма не знам таз кола мноо евтина ми се вижда за 3.0 и е от частник: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a5-sbortback-s-tronick-3-0-diesel-tüv-neu-bad-sackingen/239918410.html?action=vipReco
×
×
  • Create New...