Jump to content

SGS

Members
  • Мнения

    103
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SGS

  1. Здравейте, от известно време ползвам BlackBerry и се оказва, че има някаква несъвместимост с MMI. Когато набирам номер през системата на автомобила (от адресите в телефона) този, на когото звъня вижда "скрит номер", а когато набирам от апарата всичко е наред. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
  2. http://www.toyo.bulinfo.net Това им е сайта на TOYO в БГ. Центрове РАДИАЛ. А цените им не са чак толкова високи. Wizi да каже кво пише в ADAC-то за Toyo-то.
  3. TOYO не са лоши за цената си - сега съм със зимни такива и определено съм много доволен. Аудито съм го карал с летни Bridgestone и Vredestein и с вторите се кара по-комфортно. Bridgestone са доста твърдички и шумни.
  4. Стани, много се разгорещи, ама този би_турбо_кретен мина всякакви граници. Този форум има ли админи ?
  5. SGS

    според Аутобилд

    Защо бе пиле? :roll:
  6. Ами мойта и тя нямаше лампа (или беше изгоряла но ме съмнява).
  7. SGS

    и с'я ко шъ праим?

    Трябваше да спретнете един женски бой. Кво лошо?
  8. SGS

    AUDI Q7 - преди Wizi !!!

    Староооооооо Тая инофрамиця е доста стара. Ама колата е супер. ето и един линк тука с повече снимки: http://www.germancarfans.com/photos.cfm/Ph...001/audi/1.html
  9. Не бе - с твоята ще снимаме моята :-) Майтап бе - моята я свиха неотдавна.
  10. Ако искаш да ти спретнем едно филмче, като това от следния линк: http://www.ad-awards.com/home.php?rub=3&ca...tegory=7&pub=14
  11. Ами май зависи от застрахователя - на мен Булстрад ми го платиха след 20 дни - това от подписа. Без да намалят сумата с амортизации и други, както някой беше споменал, че правят.
  12. Това е продукт на болни мозъци бе. Всеки адвокат ще го потвърди.
  13. SGS

    Вериги на заем !

    Тези двете условия взаимно си противоречат.
  14. SGS

    re-make на рекламата

    А стига бе - то това нещо туарега било голяма работа бе. Егати дървения джип !
  15. Пазете си ги да не стане като с моята. Тази от подписа.
  16. SGS

    re-make на рекламата

    В Audi.de вече са пуснали кадрите с А6-цата. Има за сваляне и филмче как са правили изкачването на пистата. Отивате на www.audi.de и после линка към снимката на А6-цата и ски шанцата.
  17. SGS

    re-make на рекламата

    А пък аз намерих ей това: http://www.audiforum.nl/Multimedia/multimedia_aut.php
  18. Бялото ауди може би са го свили за нещо друго и не са го бутали, както не са бутали и моето, и най-вероятно ще го намерят - на мен ми свиха една вектра преди 3 години и след 3 дена я намериха зарязана в Кремиковци. Бутат коли, които не могат да запалят - опират броня в броня и газ. Затова им трябва мощна кола като моето ауди.
  19. Моята беше в Булстрад. До есента на 2005. Чух слухове че нещо им намаляли клиентите на Булинс и последно време се активизирали да гепат коли, които не са застрахвани при тях, но са само слухове. Също така слухраз донесе че моята кола са я свили за да си ремонтират тяхната (имали такава същата, която я ползвали за "бутачка" - да избутват колите, които крадат - и тя се била развалила нещо).
  20. Бе то и на мен преди няколко дни ми свиха аудито.
×
×
  • Create New...