Jump to content

fantoms

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B5 2000 AJM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fantoms's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Като говорите за чистачи я кажете защо моите правят по-голям ход от необходимото. Тази пред шофьора се удря в гредата а в долно положение е почти върху пластмасовата кора. Механизма на чистачиките е нов. Купувал съм го преди 2-3 години защото и оригиналния правеше така. Има ли някакъв начин за регулиране на хода?
 2. Проблема с електромоторчето е, че ако го отворя незнам как ще го затворя. Не е с винтчета ами с изкривена ламаринка от корпуса се застопорява задния "капак". Ако изправя тези малки ламаринки, после най-вероятно ще се счупят при опита за ги изкривя пак.
 3. 100 лв. е нова. Не може ли този ел. двигател да се ремонтира?
 4. Аз перката я демонтирах, но как се отваря самият ел. двигател. Аз ще го отворя, но трудно ще го затворя.
 5. Има ли тема как да се демонтира тази перка?
 6. Здравейте, преди имаше такава опция, но сега не мога да се ориентирам. Някой ако можа да помогне.
 7. Здравейте, В събота пътувах с колта и след обед като стана по-топло пуснах климатроника. Всичко беше ОК. Охлади си и така се прибрах. Не съм го изключвал. Днес бях оставил колата на слънце и след обяд отивам да я преместя на сянка. Влизам - вътре не се диша от жега - викам си, сега тъкмо ще видя колко бързо ще охлади. Паля колата и вентилатора на климатроника започна да вдига обороти. чаках 4-5 минути, но нищо не се случи. Мисля, че започна да духа леко студено (може и да си въобразявам). Като изгасих колата се чу малко съскане от фреона. Така и я оставих. Някакви идеи за диагностика на проблема?
 8. Явно кабела се намира от страната на пасажера в колонката до краката му. Само трябва да разбера кой кабел точно е.
 9. Благодаря. Това би трябвало да се отнася за оборотите на двигателя. На мен ми трябва скоростта на автомобила. Сензора трябва да е в скоростната кутия или по колелата. Интересува ме кабел в купето от където мога да взема сигнал. За инжекторите също: трябва ми сигнал от тях. Целта е да си направя борд компютър.
 10. Питах в раздела за А4 но нямаше отговор. От къде мога да прехвана сигнал от VSS (Vehicle Speed Sensor) и инжекторите? Става въпрос за Ауди А4 Б5, 1,9 ТДИ, AJM
 11. От къде мога да прехвана сигнал от VSS (Vehicle Speed Sensor) и инжекторите? Става въпрос за Ауди А4 Б5, 1,9 ТДИ, AJM
 12. Грешките са следните: 2 Faults Found: 17849 - EGR Valve (N18): Open Circuit or Short to Ground P1441 - 35-10 - - - Intermittent 17965 - Charge Pressure Control: Positive Deviation P1557 - 35-10 - - - Intermittent ЕГРа ще го чистя. По другата грешка нещо? Ако може линкове с решения на проблемите.
 13. Не съм се занимавал. По стечение на обстоятелствата не съм карал колата 4 месеца. Ти направи ли нещо?
×
×
 • Create New...