Jump to content

Soulkey

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Soulkey

  1. Локация София предложете сервиз/майстор
  2. Здравейте, Искам да си сменя рамката която обгръща радиатора. като на следната снимка....... Някой да е сменял ? Цена за смяна ? Препръчване на сервиз или майстор ? Някой да е сменял сам? Трябва ли да се източи радиатора? Благодаря предварително.
  3. Много ти благодаря за отговора, но не ми помага...
  4. Въпросът е за и против премахването и ефекта върху автомобила, въпросът ми не е дали е екологично. Научи се да четеш.
  5. Ако ми беше много разхода щях да си купя 1.9 TDI 90 кс, а не 3 тди 230 кс, нали ? Щото 3 ката харчи колко 2- ка безинов бензинов. И 2 к км да не би да е нещо необикновенно. Какво да проверяват мен ли с мойте милиграми вредни емисии, а Брикел избълва и изгори 60 милиона тона отпадъци от EU, ти какво направи по тоя въпрос природозащитнико, къде си като изсекоха горите и унищожиха екосистемите със създаването на язовирите? Моляте не поши глупости. Въпроса е друг
  6. Тук не става на въпрос за екология, а за ефекта върху автомобила. По същата логика защо караш автомобил, купи си колело. Даже не си купувай колело, защото фабриката му която ги произвежда и тя замърсява. Я по-добре си ходи беше, обаче ти кара 3.0 ТДИ ? Хм. Съжалявам но отговора ти е неадекватен в случая.
  7. Здравейте колеги, за или против сте премахване/спиране на ДПФ, ЕГР и вихрови клапи и защо ?
  8. Ако разбирап да дойда да погледнеш, дай телефон
  9. Здравейте, При загрята кола, понякога от 4 към 3 та скорост осещат леко спъване/ритване. Ако някой е имал такъв проблем да каже как го е оправил. Има теми от които не ми става ясно как се е оправил проблема, къде е оправен и колко пари е струвало, а само обсъждането му. Колата е А6 4ф 2007 , 3.0 тди. Маслото е сменяно, не е чипвана колата и не се кара агресивно. Имам я от 3 години. Като е студена няма този проблем. Имам чустово че от скоро го има същото осещане при 6 към 5 та скорост. При редене на скоростите от 1 до 6 та нямам никакви проблеми.
  10. Повечето хора ми казват, че сама се адаптирала и версията на софта не влияе...тук вече незнам до колко адаптацията и софта за зависими и как ефектират смяната на предавки.
  11. Здравейте, Изкам да попитам за начин по който се държи колата, поне според мен...дали е проблем или е норално. Единствено при стръмен наклон ( спускане или изкачване ) само при връщане на една по малка предавка, по специално 4>3 се осеща леко "спъване" при превключването. При спускане ако държа спирачка по силно не се усеща. Това осещане не се проявяване на равен терен. Немога да разбера това нормално ли е или има някакъв проблем. Сменям си маслото редовно на автомата. Допитах се до някои сервизи за автоматични скоростни кутии и получавам различни мнения. Едни казват че и има проблем други не, а в някои случаи говорят за синхронозация на кутията като софтуер. Моля за мнения, защото от темите тук не успях да стигна до крайно заключение. Автомобила е А6 3.0 TDI/ 233 2007 ASB с автомат 6HP19. P.S. При студена или топла на равен терен нямам това спъване. Въпреки това като се замисля ми се е случвало да го усещам съвсем леко, други хора които съм давал да я карат казват че нищо не усещат.
  12. Към момента разбирам че рециклирането не е удачно, от друга страна виждам че тези Aerosus, като и други подобни марки не са много качествени. Незнам вече дали не е по удачно оригнална въпреки че цената кърти зъби. или да се рискува с такива като Aerosus. Ти от къде си купи, какъв е ефекта ?
  13. Здравей,

    Да си пазарувал от този сайт ? http://www.air-suspension-shop.com

    Отзиви за качеството ?

  14. Какво представлява рециклажа, лепене или смяна на гумата или какво ?
  15. Колеги, Задницата ми кляка за 15 часа престой на място. Преполагам изпускат въздух задните възглавници. В ауди са 1,300 едната. Дайте предложение за по евтин вариант.
  16. Здравейте, Имам опасение, че може да имам проблем. Компютъра на колата не индикира нищо, нити пък имам проблем по време на движение. Но, ако оставя автомобила вечер паркиран, на сутринта задна дясна страна е клекнала прекалено ниско. От другата страна не е така. Колата има Air Suspension, като се опасявам, че може да изпуска възглавницата или маркуч. На съседния паркинг има подобна и виждам същия проблем. Въпроса ми е някой знае ли дали това е норално или има причина, която трябва да се отсрани.
  17. Soulkey

    Джанти-Гуми-Размери

    Въпроса ми е дали всичко ще е наред с това ЕТ35 или са възможни проблеми. Идеята ми беше, че тези джанти с гуми 17/50/225 са както по книжка от ауди, само ЕТ35 незнам дали няма да ми е проблемно по някакъв начин. Харесвам джантите и ако нямам проблем искам да съм с тях. За това се интересувам преди да купя гуми и т.н. Ето снимка, без капачка...
  18. Soulkey

    Джанти-Гуми-Размери

    мойта е 2007, според мен има разлика, но....
  19. Soulkey

    Джанти-Гуми-Размери

    коя година е колата ти nikolay80?
  20. Здравейте колеги, Имам Ауди А6 4ф, 3.0 ТДИ / 232 2007. В момента карам с 19 ки джанти, но за зимата искам да си сложа 17 ки с по малки гуми, да речем ( 17/50/225 ), защото с 19-те трябва да сложа 19/35/255 а са много широки за зимата. Въпроса ми е следния, след като 17/ 5х112/7,5 ми отговарят на всички изисквания, това че са ЕТ35 проблем ли, по принцип 16-ки джанти са от ЕТ40 до ЕТ50, но не се споменава дали ЕТ35 може да стане или неможе. Та ще имам ли проблем с 17 ки ЕТ35 или не? Ще е хубаво и малко разяснение за ЕТ то. Не ме препращайте към други дискусии, моля за отговор тук. Благодаря.
  21. Колеги, ако не се лъжа във всеки фар има 3 крушки, 2 са в големите цокали а 3-тата е до един от цокалите, въпроса ми е каква е нейната функция и колко струва оригинална. Ако не се бъркам е daylight.
×
×
  • Create New...