Jump to content

momo89

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100 2.0 16v

Персонална информация

  • Локация
    Берковица

Последни посетители

760 профилни разглеждания

momo89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, имам следният проблем. Имам ауди 80 1.6 ада. Спря да пали изведнъж. На свещите идва само една искра и после изчезва. От тогава се започна ходене по мъките, презацепвахме ангренажа няколко пъти, смених делко, бубина и нищо. След много работа и псуване колата запали с откачена букса на датчика на делкото като сложа буксата гасне. Ще съм благодарен на всеки който даде съвет.
  2. momo89

    Няма ток на свещите

    Не знам дали има датчик на коляновия вал. Не знам как да синхронизирам хол датчика с датчика на разпредвлителният вал. Ако някой има представа моля да пише.
  3. Здравейте колеги, имам следният проблем. Имам ауди 80 1.6 ада. Спря да пали изведнъж. На свещите идва само една искра и после изчезва. От тогава се започна ходене по мъките, презацепвахме ангренажа няколко пъти, смених делко, бубина и нищо. След много работа и псуване колата запали с откачена букса на датчика на делкото като сложа буксата гасне. Ще съм благодарен на всеки който даде съвет.
  4. Не ми се губи течност и аз си мисля, че може да е от нея. Поръчал съм си нова. Сега като я сменя ще видя как е.
  5. Може и да си прав. Твърде възможно е да съм се наплашил.
  6. Не са чак като преди смяната, но все пак ми се струват твърдички.
  7. Забелязвам че не е съвсем наред всичко. Маркучите ми се струват твърдички имам си парно от какво може да е?
  8. Беше издухала гарнитура на главата. Сега всичко е наред. Благодаря ви.
  9. Здравейте колеги, както се подразбира от заглавието имам огромен проблем. Става въпрос за а6 ц4 2.6 quattro. Не мога да обезвъздуша системата и изхвърля водата, парното духа ту топло, ту студено. Аз го обезвъздушавам чрез пропката на маркуча на парното, но не се получава като покарам известно време пак изхвърля антифриза. Моля помагайте всеки съвет е изключитено ценен.
  10. momo89

    Смяна на двигател

    Много ли е сложна тази смяна защото нямам много опит с подобни интервенции. Ако някой е правил тази смяна и иска да сподели ще ми бъде много полезен. Всякакви съвети са от полза.
  11. momo89

    Работи на 3 цилиндъра

    Да май ще се окаже бензинова помпа.
  12. momo89

    Работи на 3 цилиндъра

    Заработи на 4 цилиндъра сега не се изрязва на бензин повече от 2000 оборота писна ми с тоя кенеф.
  13. momo89

    Работи на 3 цилиндъра

    Днес смених комутатора и бобината, прекарах го на белези, направих центровка и колата заработи що годе добре и на газ и на бензин изгасих колата да си сложа ремъците и да дистегна болтовете и пак се върна в изходна позиция.
  14. momo89

    Работи на 3 цилиндъра

    Не мога да го установя като изваждам кабелите един по един няма почти никъква промяна.
  15. Здравейте колеги, колата ми не иска да заработи на 4 цилиндъра на бензин. Преди няколко дни смених инжекциона и най сетне заработи на бензин но на 3 цилиндъра. Проверих кабели, свещи, смених дистрибуторна капачка, измерих компресията на всички цилиндри е 10.5-11, дюзите си пръскат и не знам вече къде да търся проблема. Моля ви помагайте за още нещо ако се сещате!!!
×
×
  • Create New...