momo89

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About momo89

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi 100 2.0 16v

Персонална информация

 • Location
  Берковица

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Здравейте колеги, имам следният проблем. Имам ауди 80 1.6 ада. Спря да пали изведнъж. На свещите идва само една искра и после изчезва. От тогава се започна ходене по мъките, презацепвахме ангренажа няколко пъти, смених делко, бубина и нищо. След много работа и псуване колата запали с откачена букса на датчика на делкото като сложа буксата гасне. Ще съм благодарен на всеки който даде съвет.
 2. Не знам дали има датчик на коляновия вал. Не знам как да синхронизирам хол датчика с датчика на разпредвлителният вал. Ако някой има представа моля да пише.
 3. Здравейте колеги, имам следният проблем. Имам ауди 80 1.6 ада. Спря да пали изведнъж. На свещите идва само една искра и после изчезва. От тогава се започна ходене по мъките, презацепвахме ангренажа няколко пъти, смених делко, бубина и нищо. След много работа и псуване колата запали с откачена букса на датчика на делкото като сложа буксата гасне. Ще съм благодарен на всеки който даде съвет.
 4. Не ми се губи течност и аз си мисля, че може да е от нея. Поръчал съм си нова. Сега като я сменя ще видя как е.
 5. Може и да си прав. Твърде възможно е да съм се наплашил.
 6. Не са чак като преди смяната, но все пак ми се струват твърдички.
 7. Забелязвам че не е съвсем наред всичко. Маркучите ми се струват твърдички имам си парно от какво може да е?
 8. Беше издухала гарнитура на главата. Сега всичко е наред. Благодаря ви.
 9. Здравейте колеги, както се подразбира от заглавието имам огромен проблем. Става въпрос за а6 ц4 2.6 quattro. Не мога да обезвъздуша системата и изхвърля водата, парното духа ту топло, ту студено. Аз го обезвъздушавам чрез пропката на маркуча на парното, но не се получава като покарам известно време пак изхвърля антифриза. Моля помагайте всеки съвет е изключитено ценен.
 10. Много ли е сложна тази смяна защото нямам много опит с подобни интервенции. Ако някой е правил тази смяна и иска да сподели ще ми бъде много полезен. Всякакви съвети са от полза.
 11. Да май ще се окаже бензинова помпа.
 12. Заработи на 4 цилиндъра сега не се изрязва на бензин повече от 2000 оборота писна ми с тоя кенеф.
 13. Днес смених комутатора и бобината, прекарах го на белези, направих центровка и колата заработи що годе добре и на газ и на бензин изгасих колата да си сложа ремъците и да дистегна болтовете и пак се върна в изходна позиция.
 14. Не мога да го установя като изваждам кабелите един по един няма почти никъква промяна.
 15. Здравейте колеги, колата ми не иска да заработи на 4 цилиндъра на бензин. Преди няколко дни смених инжекциона и най сетне заработи на бензин но на 3 цилиндъра. Проверих кабели, свещи, смених дистрибуторна капачка, измерих компресията на всички цилиндри е 10.5-11, дюзите си пръскат и не знам вече къде да търся проблема. Моля ви помагайте за още нещо ако се сещате!!!