Jump to content

Чебурашка

Members
  • Мнения

    346
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Метрото

Персонална информация

  • Пол
    Не казвам

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Чебурашка's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И до три да е, не е гот да дадеш 50К и да струва 15К след три години... Колкото до поумнЕването, при Деспасито нЕма такъв риск, никакъв.
  2. Има известен риск в момента с купуването на дизел за такава голяма сума, а именно в близките години да се обезцени доста .
  3. Ти си зомби ! Честно ! Що не си купИ бемве 5 от 93-та. То също си е стигнало оптималната форма! Ай стига глупости, че ставааш меко казано смешен !
  4. Напълно на същото мнение съм, и аз ползвам ай продукти.
  5. Тук прекали. Двеста пъти по интуитивно е , да затвориш като обърнеш телефона с екрана надолу, примерно.
  6. 1. Доколкото зная, няма такава опция 2. Не ги групира по дифолт, стоят си отделно и е скрол брейкър 3.Суайп нагоре и се скрива
  7. ГОЛЯМА грешка, защото тия кавали продават коли от други хора, просто гордо им тУрат табелката си... а колата си е гомНо И тук е прав:
  8. Рециклирането се получава много,много добре ! Проблема е, че искат повече пари за рециклиране, отколкото да си купиш Депо !
  9. И няма нито една небарана снимка, от тези,които пуска . Всичките са му обработвани.
  10. Как така? Спънко и Фризьора ей сега ше ти разяснят как е най доброто и бързо Все пак го изтъкнаха,като супа-дупа екстра на презентацията,нищо, че още там не сработи Тя и Седмицата ми така работи,поне засега, преди да ми я скопят дистанционно, понеже правели бизнес
  11. Разгледай си мненията, тия на Спънко, на човека с фризьорската кола ..... Ще ти се избистри като видиш глупостите Не сте единствените ползватели на Айфон все пак
  12. Не можеш да им обясниш .... Всичко е заслепено до припадък Кефи ме Айфон-а , но ме дразни да ме цакат с топла бира. Значи, пускат ми телефон дето бил ацки бърз, след година обаче батерията понеже е боклук (продават ми евтини компоненти на много скъпа цена заради маркетинг и софт) ми намаляват проц-а на половина Се ено да ми продадеш S4 за 200 хии лева, и след година да ми го свалиш дистанционно на 150 коня..... Оправдавало ги понее били фирма и праели бизнес Демек пак Две хии лева, или го ползваш бавен.... Хиляа и петстин лева и една година по късно Е той ше ми дойде по скъп за поддръжка от S4-ката...
  13. А,две.... Зависимост с кой мотор са, може и да са все едно три ...
×
×
  • Create New...